Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Despre Opinii.md

Opinii.md este o comunitate tânără, o comunitate de oameni liberi şi activi.
Aici se discută oricând şi despre orice. Tu alegi tema de discuţii: prietenie, familie, literatură, politică, sex şi intimitate, sănătate şi sport, ş.a.m.d.

Cum să-ţi deschizi cont pe www.opinii.md?

Oricine poate să-şi deschidă cont pe www.opinii.md. Pentru aceasta este suficient să completezi un mic formular de înregistrare, durează doar câteva secunde!

Despre întrebări

Poţi publica întrebări atunci când doreşti să provoci ceilalţi membri activi la o dezbatere mai "fierbinte". Până acum membrii noştri au pus peste 3500 de întrebări.

Despre articole

Scrii articole pentru ziar, pentru un site, pe blogul personal sau pur şi simplu îţi place să scrii articole interesante? Acum ai ocazia să devii mai cunoscut! Adaugă articolele proprii la noi pe site, iar membrii noştri la sigur te vor aprecia! Şi ca să fii şi mai motivat să o faci, acum ai şi posibilitatea să adaugi la fiecare articol un link spre sursa originală a articolului (site-ul / blogul tău), astfel mărindu-ţi numărul de vizitatori!

Despre sondaje

Sondajele reprezintă un modul mai nou pe site care devine tot mai popular. Dacă ai de efectuat un mic studiu, o cercetare sau o lucrare pentru şcoală/universitate/serviciu, creează un sondaj! Toţi vizitatorii site-ului au ocazia să se implice în sondaje.

Despre anonimitate

Doreşti să-ţi păstrezi identitatea ascunsă? Nicio problemă! Poţi adăuga întrebări şi comentarii sub anonimat.
Cu toate că oferim această posibilitate, totuşi vă încurajăm să vă exprimaţi opiniile şi punctul de vedere fără frică de opinia publică. Fiecare are dreptul la opinie!

Modificări în cont

Pentru a efectua modificări în profil, mai întâi este nevoie să vă autentificaţi. După aceasta accesaţi pagina Profil.

Nu pot fi modificate: username-ul şi adresa de e-mail indicate la înregistrare. Dacă doriţi să modificaţi una din acestea, este nevoie să ne contactaţi direct. O puteţi face aici.

Ştergerea contului

La momentul de faţă utilizatorii nu au posibilitatea să-şi şteargă contul imediat. Pentru aceasta este nevoie să contactaţi administratorii site-ului Opinii.md. O puteţi face aici.