Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Te reprezinta culoarea???

A scris AngeLIKA, femeie, 18-21 ani (23/06/2008 - 16:49)

Brunetele sunt persoane competente, in familie fiind aliatul perfect al sotilor. Sunt persoane sobre, apte profesional; in plan erotico-sentimental sunt pasionale si posesive; le plac copiii, pe care-i ingrijesc cu dragoste si se bucura de o sanatate excelenta. Brunetele au o mare putere de munca, un simt dezvoltat al ordinii si disciplinei, fiind extrem de devotate, atat familiei, cat si carierei. Sunt persoane care au succes in viata, datorita chibzuintei, abilitatii, tactului si perseverentei lor. Cele mai bune gospodine sunt brunetele cu tenul deschis; cele cu tenul inchis sunt mai aspre, mai dure, fiind insa foarte fidele familiei. In general brunetele se imbraca in rosu si negru, cu croieli clasice, sobre. Sotii ideali ai brunetelor sunt blonzii, indeosebi cei timizi.


Satenele sunt persoane cu talente multilaterale. Sunt prietenoase, iar in relatia erotico-sentimentala, desi le place flirtul, sunt sotii perfecte si bune colaboratoare ale sotilor lor. Sunt persoane dinamice, energice si harnice, dovedind o mare usurinta pentru studiu. Fiindca au o doza de superficialitate si inconsecventa, in moda au preferinte variate si nu prea constante, dar nici prea costisitoare. Satenele cu tenul alb se remarca prin blandete, tandrete si prin dulceata firii lor. Nu agreeaza mediul rural. Satenele cu ochi negri au calitati profesionale care le indreapta spre domeniul intelectual. Cele scunde sunt foarte bune dansatoare. Sotii ideali pentru satene sunt barbatii bruneti si, de obicei, ele ii aleg pe cei seriosi si cultivati.


Roscatele sunt persoane foarte temperamentale. In mod general, le lipseste tactul, sunt iuti la manie si foarte neincrezatoare. Nutresc ambitii pe toate planurile si sunt „demolatoare” in sensul ca pot desfiinta persoane sau situatii prin sinceritatea lor fara limite; uneori sunt chiar brutale in felul superior in care se exprima. Se imbraca in albastru, verde si - uneori - negru ; le plac animalele, dar nu prea suporta copiii. Poate si pentru ca sunt interesate sa fie mereu in atentie, in prim-plan si, pentru asta, uneori devin prea zgomotoase. Roscatele cu tenul auriu sunt foarte inteligente, pe cand cele cu tenul alb sunt pasionale, uneori irationale in pasiunea lor. Roscatele cu fata patrata vor fi foarte bune sportive ; cele cu figura ovala pot fi foarte bune actrite. Barbatii ideali pentru roscate sunt brunetii activi si pragmatici, adica aceia care le pot admira neconditionat.


Blondele, ah, blondele ! Cate nu s-au spus pe seama lor ! Sa vedem ce anume a determinat un astfel de „curent”. In primul rand sunt naturi romantice, melancolice, tandre si fragile. Ele sunt in acelasi timp timide si sensibile. In cazul in care sunt incurajate, insa, pot deveni foarte eficiente in profesie si cariera. Pentru blonde, realitatea este deseori prea dura si, astfel, ele prefera sa se retraga intr-un univers interior, unde relele lumii nu le pot atinge. Sensibilitatea si emotivitatea lor sunt proverbiale; nu este indicat sa fie puse la munci grele ori periculoase. Usor frivole si nesincere - dar fara intentii rele - sunt supuse tentatiei adulterului. In orice imprejurare, argumentul lor suprem este o izbucnire in lacrimi, foarte dramatica, induiosatoare si, de cele mai multe ori, convingatoare. Prefera culoarea alb, care subliniaza aspectul lor diafan. Blondele cu tenul alb sunt bune educatoare, surori de caritate excelente si mame iubitoare. Desi blondele rar au tenul inchis, acelea care au fata maslinie dovedesc foarte mult dinamism si putere de munca, ele putand fi, de exemplu, secretare perfecte. Seraficele blonde isi pot gasi sotii ideali intre brunetii cu ochi negri si, neaparat, mai inalti ca ele.


Punct si de la capat.

In nici un caz nu poate fi vorba de un coeficient IQ mai mic sau mai mare la brunete sau blonde, satene sau roscate. Este vorba despre temperament si mod de manifestare in diferite situatii de viata; despre un grad de sensibilitate si emotivitate diferit.
Si-atunci ? De unde ideea cu blondele... ? Pai, daca ati munci mult pentru un anumit lucru, pe care altul il obtine doar cu cateva lacrimi, ce-ati spune ? Ati spune ca ala e prea... prost, ca sa-l poata obtine singur... Prea prost ? Dimpotriva ! Taria de caracter si capacitatea de efort nu reflecta neaparat gradul de inteligenta !

Comentarii (13)

A scris fulguta la 24/06/2008 - 07:32:28

o tema ft actuala stii?:))))))e bun articolul serios!!!!!!!BV!fetelor opniste :"mataite na uz":)))))))dar nu chiar tot:)))))adevar exiata insa partial...ar fi bine sa tinem cont..sa ne cunoastem..sa ne descoperim..:)

A scris Elekktra la 24/06/2008 - 21:02:57

Pai eu sunt bruneta.....chiar in mare parte e adevarat ce scrie acolo....;)

A scris Adfreud la 26/06/2008 - 10:09:22

La satene nu sunt de acord doar cu chestia ca nu le place mediul rural si ca doar cele scunde sunt bune dansatoare!!! Cele mia inalte tot :P

A scris Iulcitai la 26/06/2008 - 15:14:40

sotii sateni si roscati nu sunt buni la nimic? sau doar niciodata ideali :)

A scris Desert_Rose la 28/06/2008 - 23:49:35

Bull shit.........

A scris Blu_Butterfly la 23/07/2008 - 18:10:54

io sunt satena....si ku pielea inkisa la culoare..shi kiar ma identifik cu cei skris akolo....imi place de mine..:)

A scris Edward la 10/09/2008 - 01:46:33

AngeLIKA, dacă mai dispui de astfel de articole, fii bună şi nu ezita să le plasezi mai repede pe site. Mulţumesc anticipat.

A scris neflaid la 10/09/2008 - 02:32:20

eu fetele le impart mai simplu :
Intzelepte : nu intra in probleme
deshtepte: chiar de intra in probleme stiu cum sa iasa
si proaste : intra in probleme si nu stiu cum sa iasa...
IMHO : in lume predomina ultima categorie 98 % ~

A scris Kleopatra la 10/09/2008 - 08:01:25

neflaid,fii dragut,ne faci si o "impartire"a barbatilor?

A scris neflaid la 10/09/2008 - 08:16:50

barbatu e ceva mai complex.. nu poate fi asa impartzit... am in vedere barbatzii adevarati nu "goriloii infirbintatzi " care se ghindesc doar la minkare, bautura si sex cu oricine.
Omul e o funie intre un animal si un supraOM :)

A scris Kleopatra la 10/09/2008 - 08:41:29

Si care-s acei barbati adevarati?Eu nu ma supar daca faci o "impartire" a "goriloilor infierbintati".

A scris bobocika la 10/09/2008 - 09:05:23

eu sunt blonda si chiar imiplace sa citesc glume despre blonde, ce politistii se supara cand se glumeste pe seama lor? daca e destept, nu.
cat despre ceea ce-i scris in articol, ma identific doar cu o parte. Cei ce ma cunosc imi spun ca sunt o rusine pt blonde pt ca le stirbesc din autoritate pe care o au, iar baietii imi zic sa ma fac bruneta ca-i duc in eroare.
Dar de fapt sunt total de acord cu finalul articolului, nu conteaza ce-i pe cap, conteaza ce-i inauntru.

A scris dolcedoll la 10/09/2008 - 09:35:45

:)))))ya right si daca iti vopsesti parul in 7 culori ajungi sa te porti ca un extraterestru..:))))...
fetelor!!!nu conteaza culoarea,lungimea,fata patrata s.a.m.d
sunt mult mai multi oameni pe glob si mult mai multe caractere desigur toate diferite..
2 gemeni frati..au aceeasi culoare la par,ochi...s.a.m.d
si totusi sunt diferiti..

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!