Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Fosta dragoste

A scris o femeie, 22-25 ani (21/11/2012 - 17:10)

Sint intr-o situatie ..
Deci prieteneam de mult timp cu un baiat si simteam ca avem sentimente mai mult decit prietenesti insa de fiecare data aparea cite ceva si nu puteam fi impreuna. Ne-am vazut doar de vreo 5 ori in viata, dar mereu tineam legatura prin internet si telefon. Ultima oara el era intr-o deplasare, eu il asteptam sa vina si ne faceam planuri de viitor. Nu a fost sa fie pentruca el m-a rugat pentru o perioada sa-l las singur pentruca are niste probleme. In acest timp de asteptare am inteles cin de mult imi lipseste. Iata ca intr-o zi mi-a scris sa nu-l mai astept incluzind un motiv , tot atunci ia-m zis ce-am simtit pentru el si pentru prima oara ca-l iubesc, stiu ca si el a tinut la mine asta am vazut-o in ochi si prin fapte. Dupa aceia am trait mult timp cu speranta, ea a murit in clipa cind am aflat ca se insoara, am mai aflat ca ea e insarcinata si e o casatorie din obligatie. A trecut ceva timp de atunci si imi mai revenisem cit de cit... Insa zilele trecute el mi-a scris pe net, m-a salutat insa eu am vazut prea tirziu mesajul si n-am discutat. Si totusi nu stiu daca trebuie sa-i raspund sau nu ..
Totodata ma intreb, oare v-a fi cineva care se va da cu parerea ca eu o sa fac bine daca o sa apar in viata lui ... Ce cred altii ?

Comentarii (59)

A scris nasea la 21/11/2012 - 18:05:38

22-25 ani zici ca ai... credeam ca ai 13...

Pentru sa apari in viata lui?
Pentru sa apara el in viata ta?

N-ai grija - nu-l iubesti, nici el nu te iubeste. E evident.

Cauta-ti de treaba si nu te arunca in aventuri aiurea.
Ce-a fost - a fost.

Asa cred eu,

A scris eugenika_09 la 21/11/2012 - 18:06:09

Raspunsul cred ca ti l-ai dat singura,,, in titlu inca--- "FOSTA???dragoste", (subconstientul iti stiga in gura mare ca deja s-a trecut,,dragostea)

Sfatul meu e sa nu te bagi in casnicia lui,,, si cere-i sa te lase in pace. Daca v-ati vazut atit de putin, e posibil sa fie doar o inchipuire de-a ta, e posibil ca tu sa-l idealizezi si el sa fie prea departe de felul in care il vezi tu.

Daca-si dorea si el, crede-ma ca se dadea peste cap sa fiti impreuna si nu trebuie sa-i gasesti singura indreptatiri (ca apareau obstacole, ca avea probleme etc.). Din pacate nu ai fost unica pentru el, iar faptul ca "a reusit" sa lase pe cineva insarcinata, deja spune multe despre el. Acuma probabil are chef de vre-o aventura.

Renunta sa-ti mai faci iluzii. Nimeni nu zice ca o sa-ti fie usor, dar timpul le aseaza pe toate.

A scris IanaTonidze la 21/11/2012 - 18:16:18

E o emotie imaginara. Te-ai legat de ea, si ti-e greu sa renunti.
Asta nu e dragoste, nici pe departe. Nici nu miroase macar.

Ti-e, pur si simplu, amic de net. Si mai mult decat atit, amic iti este, de fapt, netul nu el.

Acum inlocuieste cuvantul "amic" cu "iubit" si vei vedea care e situatia pe adevarate.

A scris hoinarr la 21/11/2012 - 18:23:08

fata draga, stii cam ce o sa-ti scrie el acum? Ca regreta ce a facut si ca ar vrea sa te vada. Iti spun si pentru ce - pentru a-si insela sotia cu tine. Inteleg sa nu fi fost insurat, mai puteai sa-l accepti dar asa nu face.Poti sa vb cu el doar ca sa vezi ca nu ai pierdut nimic

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:21/11/2012 - 18:24:45

La nici un barbat n-am intilnit ce am vazut la el , deaceia nu l-am putut uita mult timp. Dar ca ne-am vazut de prea putine ori pentru noi a fost deajuns de memorabile ca sa intelegem ce simtim unul pentru altul.
Nu ma socot naiva, poate nu ma-m exprimat bine ca lumea sa ma inteleaga gresit.
Daca o sa vrea sa se aventureze o sa am eu grija sa nu accept asta.

A scris nasea la 21/11/2012 - 18:27:10

Anonima, din pura curiozitate (nimic personal) - Ce ai vazut la acel barbat, ce mai mult n-ai vazut la nime??? :)

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:21/11/2012 - 18:34:49

stii mai este un simt cind intilnesti pe cineva si deodata intelegi ca "asta e omul tau" , va intelegeti dintr-o privire sau aveti senzatia ca va stiti de o viata, puteti vorbi ore in sir si sa nu va saturati niciodata unul de altul ...

M-a cucerit frumos chiar de la bun inceput .. a aflat numarul meu prin alte metode fara sa il dau eu, a facut 200 km intr-o seara pentruca vroia sa ma vada .. si inca multe altele

A scris nasea la 21/11/2012 - 18:59:16

... - crezi ca pe actuala sa sotie n-a cucerit-o la fel?

A scris eugenika_09 la 21/11/2012 - 19:07:30

daca zici tu,,,eu te cred ca simti ca "asta-i omul", dar asta nu schimba cu nimic problema. auuu-uu, el e insurat, INSURAAAAT, si inca cu copil.

Tu ce speri sa urmeze?
Depinde si ce ti-a scris in mesaj, daca DOAR te-a salutat, asta nu inseamna absolut nimic, dar tu deja iti inchipui atitea.

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:21/11/2012 - 19:11:34

N-am de unde sa stiu .. Dar macar nici nu se potrivesc ca pereche.

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 19:14:08

Daca au ajuns sa si-o potriveasca, inseamna ca se potrivesc.

O femeie a răspuns:21/11/2012 - 19:19:44

ai hai snoopik, asa numai "potriviti" am vedea in fiecare zi

A scris Kleopatra la 21/11/2012 - 19:23:38

Având în vedere situaţia ta,personal nu m-aş băga.
Pentru ce ţie? Are un copil,o nevastă sau o fostă nevastă. Nimeni nu l-a pus să "zalitească".

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 19:46:57

Anonimule, daca el simtea acelasi lucru pentru ea, nu ajungea s-o hraneasca pe aia cu lucerna.
Daca asa s-a primit, inseamna ca asa trebuie sa fie, tot ce se face, se face spre bine. Iar tu anonimo, trebuie sa te impaci cu ideea ca nu poti schimba nimic, stiu ca e insuportabila senzatia, insa daca nu te dezbaieri, o sa traiesti ca o leguma, mereu cu capul in nori, asteptand minuni care ar putea schimba ceva.

A scris IanaTonidze la 21/11/2012 - 19:57:40

Anonima, de simtit, vei mai simti inca multe... Crede-ma.

Din toata treaba asta tot tu vei suferi.

E plina lumea de maimute frumoase, sa nu crezi ca el e unicul. ;) si irepetabil :)

A scris add rain la 21/11/2012 - 20:04:39

din ce ai descris, parcă am simțit toată „gălăgia” voastră interioară
ce ține de trăiri, ai parcurs/ sau încă parcurgi un climat normal fiecărui om aflat în situația ta
cu toate cauzele și efectele ei.

prima cauză pe care o simt a fost lipsa unei atitudini concrete din partea cuiva (a mascului mai ales)
foarte timid, parcă pe achipuite, tărăgănat, latent.
ca să fac o comparație e cum ai veni în fiecare zi lîngă o vitrină să privești o prăjitură cu cremă, și pînă la urmă tot nu ai intra să o cumperi (avînd poftă și bani necesari), doar pentru că îți place starea de suferință plcăută de a saliva în fața a unui lucru pe care ți-l dorești, și față de care te abții, pentru că odată cumpărat se va pierde toată povestea (cu toate scopurile și retrăirile ei ascunse)

apoi lipsa încrederii: cît în sine atît și în celălalt, indusă cumva inconștient de un dialog poate destul de fragil, fără amănunte și fără situații concrete care ar fi dat semne concrete că gata a început: ci s-a tărăgănat într-un final, ca un serial brazilian, care ți-a mai indus în gîndire un soi de imagine virtuală: „Ne-am vazut doar de vreo 5 ori in viata,” „ legatura prin internet si telefon. ”, „In acest timp de asteptare am inteles cin de mult imi lipseste. tot atunci ia-m zis ce-am simtit pentru el si pentru prima oara ca-l iubesc” (nu exclud că această stare e provocată și din cauza unei lungi singurătăți)

sigur, ar mai fi multe de zis aici, pentru că în fond, e o poveste simplă, comună, trăită și retrăită de mulți dintre noi. cert însă, că este sinceră, poate ușor naivă, și dacă s-ar cere un sfat atunci ți-aș sugera să păstrezi această colcăire, căldură, pentru că tot ce se întîmplă, niciodată nu e întîmplător.

A scris after dark la 21/11/2012 - 20:41:35

Ar fi bine să nu te consumi şi să nu-ţi faci planuri de acţiune,ci să te resemnezi,iar dacă te-a iubit cu adevărat,vei fi cea mai frumoasă amintire pentru tot restul vieţii lui.
Un bărbat adevărat trebuie să folosească creierul şi prezervativul.

A scris robi la 21/11/2012 - 20:49:32

oau, autoarea care o pus intrebarea....exact in aceeasi poveste ma aflu si eu....numai ca eu nu am sotie si copil...si eu personall cred ca-i bun lucrul asta ca sa departat de tine, asta inseamna ca ceva nu mergea...cum e si la mine, nu mai vorbesc cu ea pentru ca ea e din nordul Molodovei iar eu sunt din centru si momentan is plecat din tara si o sa fiu inca muuuuult timp, plus inca cateva chestii...ma intreb oare ea nu o sa ajunga in viitor sa gandeasca ca si tine? hmmm interesant lucru.

si eu am facut cateva 100 de kilometri doar ptu o intalnire si multe alte nazbitii, dar dupa un an de cand is departe mi-am dat seama ca e doar, cum spunea cineva mai sus, o emotie falsa sau ceva de genu...si n-as vrea sa ma caute acuma sau sa-mis crie, de asta mi-am schimbat si faisbuci si messenger sii telefon, ptu ca ne-ar veni greu la ambii

O femeie a răspuns:21/11/2012 - 20:58:02

robi,distanta nu ar trebui sa fie o problema. In comparatie cu alte batai de cap asta e rezolvabila. :)

A scris robi la 21/11/2012 - 21:14:58

ba da....depinde si de asta..zici tu ca nu-i o problema dar asta genereaza si alte probleme...e complicat.

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 21:24:34

Problema e in capul tau, ca faci din distanta problema:)

A scris hoinarr la 21/11/2012 - 21:26:36

snoop, da pentru tine distanta nu e o problema ? a, matink stiu ce o sa zici, ca si la mine in cap e problema :D la mine demult acolo nu-s toti acasa )))

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 21:35:28

Acum s-au inventat avioane, biciclete, masini, trenuri, submarine, rutiere, nu mai trebuie asta sa fie o problema..
Daca este scanteie, atunci trebuie sa mearga. Distanta ar adauga un pic de aroma romantismului :) inchipuie-ti numai emotiile in timp ce parcurgi dinstanta aia, nu e ceva frumos?

A scris hoinarr la 21/11/2012 - 21:40:57

snoop, in skimb inca nu s-a inventat ziua de 30 de ore iar notiunea de "drum pentru masini" in Mulidova inca nu se cunoaste.....
da, emotiile is mari cind mergi la EA, insa daca se intimpla o intilnire nu chiar reusita sau nu stiu ce ap cind vii inapoi pe drum ai emotii diametral opuse decit primele si iti dai seama ca a fost o intilnire pravalita, mai ales daca esti singur in masina noaptea pe drumuri pustii sa vezi ce nebunii trec prin cap ..

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 21:48:38

:D:D
Cred ca am fost in asa situatii de vreo 300 ori :D
Ziceam ca nu mai am ce cauta acolo, dar oricum incalecam si plecam iar :)
Oricum, daca ar fi mai aproape, tot vor fi emotii negative in caz de insucces.

A scris hoinarr la 21/11/2012 - 22:00:47

daca e aproape si obtii emotii negative poti merge a doua zi la ea si sa ierti ori sa ceri iertare si sa clarifici normal situatia dar cind gasesti o data in sezon posibilitatea de a merge la iubită şi vrei nu vrei trebuie să faci totul după un careva plan fiind limitat de timp şi locaţie ap nu-i interesant deloc...
caroci, matink facem offtop

A scris snoopyk! la 21/11/2012 - 22:04:26

E clar, distanta are si ea farmecele ei, in tot minusul este un plus, chiar si-n distanta.

A scris Silencer la 22/11/2012 - 04:24:39

Imi aduc aminte cu placere cand varul meu incepuse sa se intalneasca cu cea care acum ii e sotie, in fiecare weekend trebuia sa strabata 200 de km in secret :)
Gentile cu maincare care i le trimiteau parintii trebuia sa le primesc eu, ei nu stiau ca el nu era in chisinau :)
Intradevar, in unele cazuri distanta are farmecul ei...

O femeie a răspuns:22/11/2012 - 04:29:40

Nu eu am scris intrebarea dar am impresia ca e istoria mea petrecuta cu ceva timp in urma. Anonimo, acestea sunt iluzii si incerci sa te agati de orice amintire pt a crede ca mai exista sanse in relatia voastra. Nu crede in ceea ce spune el, probabil rutina si problemele casnice il fac sa se mai refugieze prin aventuri. Aduna-ti curajul si spune NU chiar si amicitiei dintre voi. Fii mindra! nu ceda tentatiei... timpul le rezolva pe toate.
Eu cind ma impotmolesc iarasi in amintiri dupa nostalgia de alta data, strig: DISPARI! si ajuta -revin cu picioarele pe pamint.

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:22/11/2012 - 06:28:19

Multumesc pentru comentarii, le-am citit cu atentie..
Ma gindesc permanent la situatia asta .. si am inteles ca doar eu am de pierdut. Chiar daca ne vom iubi, ne vom iubi in taina, iar mindria mea n-o sa suporte sa fiu a doua in viata lui, nu sint sigura daca pot jertvi cu unele lucruri in schimbul unei dragoste primite de la el. Macar de n-ar fi fost un copil la mijloc, asta schimba tot. Stiti cit e de greu sa intilnesti pe cineva cu care sa te potrivesti deaceia si-mi este greu sa-i dau drumul.
Mai este o varianta, de a ma razbuna pe el, acolo printre iubire s-a adunat si multa "obida" ..

O femeie a răspuns:22/11/2012 - 06:32:55

Ai vizionat prea multe melodrame......Auuuuu! revino la realitate!

A scris robi la 22/11/2012 - 06:35:02

no,no,no,no, fara razbunare..si fara "iubiri in taina" ca asat o sa-ti faca mai rau...deci faci ca mine, inchizi orice legatura si gata.. o sa vezi dupa un an cate de ghine o sa fie! o sa-ti dai seama ca fugeai pana cuma dupa o imaginatie de a ta, spun din proprie experienta! Ciao!

A scris Silencer la 22/11/2012 - 06:37:26

Hmm.. nu vreau sa fiu rautacios, imi cer iertare... Zici de iubire, mandrie, copil care e la mijloc, dar nu te-ai gandit si nu ai spus nimic de sotia sa. Poate ea il iubeste? Adia tie ti-a trecut prin gand ideea de iubire in taina ?
M-ai mult nu spun nimic, nu vreau sa te supar, cred ca e clar ce vroiam sa spun si asa...

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:22/11/2012 - 06:44:42

S-a casatorit din obligatie pentruca ea ramase gravida, el nu avea in gind familie, avea cu totul alte planuri. Poate ca ea il iubeste, l-a imbrobodit sa-l tina linga ea.

A scris Silencer la 22/11/2012 - 06:53:51

"l-a imbrobodit" ? Adica ? Dap cine baliga vacii lo pus sa se culce cu dansa ? So culcat cu ea si la urma ea e vinovata? Poate nu stiu eu multe in viata, da nu demult am aflat ca nu barza aduce copiii...

Poate o sa te insele si pe tine iubitu in viitor sa vezi cat e de placut...
Chiar daca e drept ce zici tu, iubire in taina e prostie, e suferinta pentru alta persoana, mai ales daca zici ca poate si il iubeste... Asta se numeste egoism deam...
sorry dac ceva, da iaca ce nu respect eu in viata cel mai mult, asta e umblatu "na levo", sub orice motiv nu ar fi, chiar sa fie sotia/sotu o scorpie. Daca cineva tare vre, si il maninca intr-un loc, sa divortzeze mai intai.

A scris Iracika la 22/11/2012 - 07:40:01

Anonima, stii cati barbati cauta aventuri si spun ca s-o insurat din obligatie? Multi! Mai ales in ziua de azi cam nu prea imi vine a crede ca s-a insurat din obligatie. In ziua de azi lumea se casatoreste sau din dragoste sau din interes (care nu inteleg asa oameni de ce o fac), numai nu din obligatie! Cine l-o pus sa se culce cu aia, care i-a devenit sotie intre timp si ti-a uns tie urechile ca s-a insurat din obligatie ca a ramas gravida. Chiar daca presupunem ca s-a intamplat ca a ramas fata insarcinata "special" cum pretinzi si tu ca-l tzine legat si ca l-a imbrobodit, pai vreau sa-ti zic ca asa ceva cam mai mult prin telenovele vezi. Odata ce s-a insurat inseamna ca-si iubeste copilul si sotia, pentru ca daca isi iubea doar copilul, putea fi un tata bun si fara a se insura, cu ea, asa ca mai bine cauta-ti de viata ta, ca din toata povestea asta doar tu o sa ai de suferit. Nu inteleg cum poti sa tii legat un om? Il leaga de pat cu o franghie? :)) Crede-ma ca nimeni pe el nu-l tzine legat si nimeni nu l-o imbrobodit, asta a fost alegerea lui!

A scris rosmary la 22/11/2012 - 08:06:08

Interesant, toti sunteti atit de amabili....doar teze,teze si ipoteze :D
Uite ce vad eu, fata!
Te-ai vazut tu c-un ciuvak de vreo 5 ori... palavrageala pe net...sunete....planuri in capsorul tau naiv...fiecare adolescent a avut parte de asemenea experiente..fliturasi si asteptari.
Dar se pare ca ciuvacu era tare klassnii....
Trecut'au anii omu are familia lui...copil.
Leapada'te dracului de aceste ginduri....care casatorie din obligatie? Alo, in ce vremuri traim noi? Sa fi fost acea fata doar una cu care mai facea el sex uneori si sa nu fi vrut el sa-si lege viata de ea...asa klassnii ciuvac cum este, apoi nu se insura...cu sau fara copil. Daca omul a hotarit sa faca acel pas inseamna ca a cintarit bine!
Ira4ika +1
Si acum tu la citeva cuvinte scrise pe net incepi iarasi a te aburi! Deam amanta, deam iubiri secrete....poate max oleak de sex si razbijalisi?
Daca esti tinara, frumoasa si desteapta, atunci cred ca ai cum sa "trezesti " interesul altor barbati si sa-ti vezi de viata ta....au nu ai cum?

A scris IanaTonidze la 22/11/2012 - 08:27:42

Daca l-a imbrobodit, asa-i trebuie! Iar tu bucura-te ca te-a ferit dzeu de o asa pascoste usor imbrobodibila.

Daca stii sa iubesti, cu siguranta vei putea iubi si pe altcineva.

A scris Suzi la 22/11/2012 - 08:31:17

Robi, orice om are sanse egale de a fi cu alt om, doar ca in anumite conditii cineva este mai avantajat decit altcineva. Si eu as putea fi cu tine, sa avem copii, familie, Craciun sarbatorit impreuna, sa... orice altceva, dar imprejurarea a pus pe altcineva sau va pune. Orice cunostinta, relatie trebuie intretinuta , hranita pentru a supravetui, altfel, ai dreptate )))...ramine doar o imagine a trecutului, o impresie. O uitare. Si,,corect timpul, sterge orice emotie, dar care poate reaparea..posibil..ce a fost o data placut, nu poate sa nu mai fie inca o data. Poti doar sa te minti tu pe tine ca nu e, dar e.

Autorul intrebarii: cine stie ce se poate intimpla,,,ramine de vazut..in orice caz..nu scrie tu prima..nu suna..nu cauta initiativa.. lasa lucrurile sa decurga de la sine. Mai ales ca esti femeie. Femeile se lasa vinate ))

A scris panika. la 22/11/2012 - 08:41:57

dacă o să apari în viața lui în rol de amantă ? cred că se poate de considerat un bine în folosul flăcăului
:-)
dar nu mai mult... familia, soția , copilul e mai important.
deci , dăi o dată două ori ca nimeni să nu știe, apoi nu aiuri și crea aluzii, și iar te va uita pentru un an doi :-)))

A scris Frosea la 22/11/2012 - 11:52:41

cel mai trist lucru in dragoste e faptul ca sufletul ti-l rapeste anume acel ce nu are nevoie de el//////////////////

A scris snoopyk! la 22/11/2012 - 12:05:33

Asa-i tot timpul..

A scris panika. la 22/11/2012 - 12:07:11

păzîțal mai bine dar....

A scris eugenika_09 la 22/11/2012 - 12:10:31

oricite ti-am spune noi aici, am impresia ca o s-o faci tot cum vrei tu. Degeaba zici ca nu esti naiva...

A scris panika. la 22/11/2012 - 12:14:24

eugenika - normal că va face cum vrea ea. Ea pur și simplu a întrebat părerile noastre vis a vis de caz... dar nu a solicitat ajutor...
eugenika - ceea din avatar ești tu ? mă uit așa ești haroșenikaya :-)))

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:22/11/2012 - 15:09:57

De ce unii sint siguri ca daca s-a casatorit cu ea inseamnaca neaparat o iubeste, ca daca a ales-o pe ea - o iubeste, iar eu sint cea de care se foloseste, inca nu se stie cine pe cine poate folosi .. Si in genere timpul o sa arate, poate ca nici n-o sa vreau sa-l vad.
Rosmary, esti rautacioasa , mi-ai facut impresia ca ai frica de a fi femeie inselata

A scris rosmary la 22/11/2012 - 15:24:49

Femeie, realitatea e dura.
Blabla bla.....nu conteaza daca o iubeste sau ba.....asta e treaba lui, tu nu ai nici o importanta!
Macar realizezi ca mai e una care ii este sotie si un copil in toata istoria asta?
Fa ce vrei...parca vad cum peste citeva luni max apare o noua intrebare sub anonimat unde o sa-ti impartasesti of-ul!
App, reflectarile tale asupra fricii mele sunt neintemeiate, in schimb este cert ca tu nu poti face fata atunci cind esti respinsa...nu e nobil pentru o femeie!

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:22/11/2012 - 15:47:51

sau ai deja experienta unei femei inselate, eu presupun la fel cum tu crezi ca am fost respinsa

A scris rosmary la 22/11/2012 - 16:00:43

Eu nu cred, ci am tras concluzii conform spuselor tale.
Nu am fost inselata fiindca nu prea m-am iubit in tinerete...dar am pierdut si eu pe cineva drag inimii mele.
S-a insurat baiatu recent si la nunta m-a chemat...pe cea care a luat-o de sotie o cred o fata cumsecade, chiar daca am considerat initial ca prea repede si-a legat viata de ea. Acu suntem in relatii ff bune!
Ti-am satisfacut curiozitatea?

A scris cristinaa la 22/11/2012 - 16:10:01

Tu zici ca s-a casatorit din obligatie, dar in pat la ea cum a ajuns, tot din obligatie? Un barbat care iubeste, nu trece prin patul tuturor dar ar fi cautat sa faca tot posibilul ca sa fie aproape de tine. Tu nu esti indragostita de el dar de o ideea, de un vis, de imaginea lui pe care ti-ai construit-o. Si inca ceva, daca l-ai iubi cu adevarat l-ai lasasa plece (sters din toate contactele internet, telefon), sa fie tata si un sot bun. Nu fa altora ceea ce nu vrei sa ti se intimple tie. A iubi inseamna a renunta pentru binele persoanei care o iubesti, dar tu ce bine ai vrea sa-i faci ? Sa-i distrugi familia doar...

A scris IanaTonidze la 22/11/2012 - 16:15:38

Anomima, nu te amari de ceea ce spun fetele.

E frumos ce simti, indiferent de ceea ce spun sau cred fetele.

Principalul sa nu pui la inimioara ;)

O femeie, 22-25 ani, a răspuns:22/11/2012 - 17:28:55

Draga cristina, daca esti fata mare tre sa cunosti diferenta intre a face sex si dragoste ... Ca orice barbat sanatos mai avea nevoie sa-si satisfaca necesitatile dar din pacate prezervativul l-a dat de gol...... Nu prea sint deacord ca daca iubesti pe cineva tre sa-l lasi sa plece .. Daca-l iubesti tre sa-l aduci linga tine ca tu sa-l faci fericit, asta doar daca e reciproc.
rosmary, e bine daca o socoti de fata cumsecade, dar in cazul meu nu pot spune la fel.
Iana, mersi

A scris rosmary la 22/11/2012 - 18:14:21

Esti o egoista care merita pe deplin tot prin ce trece, dear fi dupa mine ti-as mai pune citeva in circa!

O femeie a răspuns:22/11/2012 - 18:53:55

http://www.youtube.com/watch?v=VAkkWkI6dtg

A scris cristinaa la 22/11/2012 - 19:01:27

Esti tinara si naiva... :) anonimo tu vezi viata in roz,si nu uita ca fiecare fapt are o consecinta. Femeia iubeste cu urechele, sa nu fie asa si in cazul tau...
As vrea sa te intreb o chestie, daca nu o iubeste, de ce se insoara? Ar putea sa-si asume responsabilitatile fata de copil si fara stampila in pasaport, nu?
PS: Nu te judec, doamne fereste, dar sa stii e mai usor sa pui punct acum decit dupa o perioada mai mare (din propria experienta)

A scris panika. la 22/11/2012 - 19:18:47

Rosmary - in ava. Tu esti ?

A scris rosmary la 22/11/2012 - 19:44:08

Panika, cine poate fi?

A scris panika. la 22/11/2012 - 19:52:04

Unde nu te intorci aici , numai fete frumoase mmmmm :-))

A scris Adelaide la 29/11/2012 - 14:55:38

Nu se merită, draga mea....mai bine suferi acum ...şi îţi dai seama după că ţi-a prins bine...
Un bărbat care iubeşte cu adevărat renunţă la multe pt dragostea lui... cei care se dau bătuţi nu merită!!

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!