Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Fie-i țărîna ușoară...

A scris semiramida, femeie, 26-30 ani (02/01/2016 - 19:48)

A fost odată, cîndva nu demult, un site minunat care aduna oameni necunoscuti la o masă și ei erau foarte fericiți împreună, atît de fericiți că și-au dorit să fie alături toată viața, cu unii într-un pat cu alții la aceeași masă de sărbători. Mulțumim mult Opinii.md pentru asta. Te vom ține minte toată viața. Odihnește-te în pace!

Comentarii (50)

A scris kokster la 02/01/2016 - 21:09:17

asa-i... :-(

A scris snoopyk! la 03/01/2016 - 14:31:06

Păi, cei vechi s-au maturizat, căsătorit, care s-a plictisit, nuștiu. Totuși opinii.md m-a ajutat să cunosc multe persoane deosebite, offline-urile mi-au lăsat tot timpul niște amintiri plăcute. Păcat că e cam liniște acum

O femeie a răspuns:03/01/2016 - 17:53:51

Amin.... ...

A scris KirKKe la 04/01/2016 - 07:18:16

Eu cred in reincarnare ))
Sper sa-i fie una mai blanda, productiva si mai longiviva )

Ps. Kstati,feteli, eu curand o sa vreau la sauna!!!

A scris semiramida la 04/01/2016 - 11:51:33

Dap, era și timpul să vrei, mai ales pe așa ger

A scris _Panika_ la 04/01/2016 - 15:53:20

eu tot vreau la sauna.... O_O

A scris kokster la 04/01/2016 - 17:13:49

Si eu vreau la sauna, dar sa fie si fete :)

A scris semiramida la 04/01/2016 - 18:43:54

eu cred ca noi dam n-o sa ne mai alintam...si vom merge impreuna cu baietii la sauna, In timpurile bune, noi mergeam odata in an doar fetele de pe opinii la sauna, iar inca odata fete si baieti. de data asta sper sa mergem impreuna. Dar este o chestie complicata la mijloc "organizarea"...asta e ceva de cosmar.

A scris _Panika_ la 05/01/2016 - 11:37:04

ap chiar nu va mai alintati )))

A scris KirKKe la 05/01/2016 - 21:42:28

Ap asta deam nu e sauna ...e banket !

Va trebui sa imi caut alte gagici ))

A scris _Panika_ la 06/01/2016 - 08:26:23

e saună !!!!! kirke.

A scris lady_x7 la 06/01/2016 - 13:27:59

Nu cred ca deja e timpul sa ingropam acest site,de vreme ce chiar la moment online sunt vre-o 3 membri si tocmai 40 oaspeti:) se intereseaza totusi cineva cum mai merg lucrurile pe aici.Probabil ca deja s-au discutat toate subiectele,si fiecare dintre noi nu mai stie cu ce intrebare ar mai putea provoca la discutie.

A scris DanyX la 07/01/2016 - 00:49:09

Eu nu cred ca ar trebui sa lăsați acest site , e super dar am incercat sa pun o întrebare dar arata ca nu pot , de ce ? APP sunt nou pe site :) azi l-am găsit :) totusi e super , cred ca ar trebui sai faceți reclama , pe net , fb si altele . Am vazut ca aveți un grup pe fb , insa asta nu ajuta pana nu ziceți ceva despre site si lăsați prietenii si membrii sa distribuie .

A scris Philopoemen la 07/01/2016 - 14:28:28

Totul ce are un început are şi un sfârşit.

Nu uitaţi că Opinii a apărut în 2007, pe atunci Facebook şi Odnoklassniki nu erau şi nu dominau "piaţa".
Nu uitaţi că Opinii a apărut atunci când în MD cu greu găseai vreun site în limba română, nemaivorbind de faptul că site-ul e exclusiv în română. Pe atunci toţi ziceau că sunt nebun şi că un site doar în limba română nu va ţine mult.

Deci nu fiţi trişti.
Dacă prin intermediul site-ului au fost construite relaţii pe o viaţă - la mai multe nici nu am putut visa.

A scris semiramida la 07/01/2016 - 17:41:49

Da, mulțumim Phill pentru tot.

A scris KirKKe la 08/01/2016 - 12:13:12

Mai o lacrima nu mi-a cazut !)

Daca sincer ...de fiecare data cand mai intru pe aici , intru cu aceeasi impresie pe care o aveam si acum ...5-7 ani pe opinii ))
Kiar daca realizez ca aici multe s-au schimbat , dar si eu , ciortvozmi!
Oricum
Cand nu ai timp pentru un jurnal personal...exist opinii , unde iti mai poti antrena, scutura crierii si gandurile


Ps. La sauna eu totusi prefer cu fetele ..., acolo -s kestii mai complicate , miere, faina de popusoi, , scrab, peelinguri ...
Eto vam ne pivo riba ))

A scris hoinarr la 08/01/2016 - 18:55:24

Da ce, gata, finita la comedia? Phill închide site-ul?

Băi, la drep să vă zic opinii deloc nu se compară cu site-urile de socializare. Aici te uneai cu oamenii după ce îi vedeai cum gîndesc....iar acolo după cum arată.
Marea parte a prietenilor mei actuali mi i-a adus acest site. E păcat că aici nu mai sunt acele mișcări și contraziceri care erau cîndva, care de fapt și împingeau oamenii la acele offlineuri sau la dorința de a se cunoaște din alte pdv.

A scris Caravaggio la 08/01/2016 - 20:46:14

Site-ul intr-adevar e pe life support. De vina este doar politica defectuoasa a adminului care a ban-at la stanga si la dreapta o sumedenie de opinisti.

"Zest"-ul acestui site era faptul ca oamenii se puteau contrazice liber, se puteau duce discutii cat mai controverse, uneori iesea cu scantei si para - anume asta facea ca site-ul sa fie viu si atragator.Insa, atunci cand cineva incearca sa impuna anumite reguli-piedici, iese asa cum a iesit.

Acum, site-ule doar o epava care asteapta sa-i inchida cineva gazul.

A scris skorpion la 09/01/2016 - 14:09:12

E o mare prostie sa invinuiesti adminul pentru lucrurile de care suntem responsabili noi, fiecare pentru sine....

M-am inregistrat pe opinii.md in anul 2009......A fost o perioada in care simteam ca am nevoie de "comunicare", de un altfel de "comunicare" decit obisnuiam s-o am cu oamenii in viata reala.....Mi-a placut opinii.md din prima, am luat tot ce-am putut lua de pe acest site, ca un adevarat burete, am strins multa informatie si continui s-o fac, "informatie" foarte utila si necesara pentru mine.....Nu am sa renunt la acest site niciodata, chiar daca duc lipsa de timp, acea pauza pe care o fac, o fac pe opinii.md.....Aici e un mediu diferit de toate celelalte medii reale si virtuale luate la un loc....E alceva, iar ceea ce se difera de restul nu are cum sa moara.....Eu personal, nu vad ca opinii.md e la sfirsit.....Poate s-a restructurat, dar nu e la sfirsit la sigur....

Cit tine de blocarile lui Phill, am sa va spun urmatoarele:

Din 2009 incoace orice blocare facuta de Phill a fost corecta.....Niciodata adminul nu bloca pentru "nimik".... Din contra, am observat in repetate rinduri ca adminul tolera de multe ori incalcarile noastre, doar pentru a ne da seama ca am gresit si a ne corecta singuri....Uneori se simtea ca tine prea mult la noi ca sa ne blocheze.....Din pacate acest lucru nu se intimpla.....Cine incalca regulamentul o data si era iertat, o facea apoi repetat.....De cele mai multe ori adminul bloca atunci cind se trecea la atac la persoana, iar pe opinii acest lucru se intimpla des, la orice subiect....de la atac asupra ideii se trecea usor la atac asupra persoanei, urmau cuvinte necenzurate, urmau abateri de la regulament, urmau de toate.....si pentru toate eram doar noi vinoveti....

Totusi, din acei blocati, niciunul sau foarte putini care isi recunosteau vina si veneau cu scuze publice.....Din contra, continuau atacul asupra adminului, invinuindu-l de nedreptati, selectari subiective, dar niciodata nu-si recunoasteau vina...

Mai mult decit atit, orgoliul moldoveanului nu are limite.....Din moment ce te-a blocat, daca esti suficient de intelept sa-ti recunosti vina, te inregistrezi sub un alt cont pentru ca nimeni nu interzice acest lucru, iti ceri scuze pentru incalcari si continui sa faci parte din echipa....Uneori se intimpla asta, alteori nu.....Orgoliul era prea mare.....

Nu credeam niciodata ca voi scrie asta, dar cazul lui panika (panika, tu te supara pe mine, nimic personal) a venit inca o data sa ne arate ca adminul poate educa oameni......Sincer acuma, fiecare din noi si-l aminteste pe panika la inceput si-l poate compara cu panika al nostru de astazi....Stiti voi diferenta, nu trebuie s-o scriu eu.....Panika nostru de astazi a devenit un interlocutor chiar interesant, in comparatia cu panika cel de altadata......Si asta datorita blocarilor lui Phill....Cu fiecare blocare, panika devenea tot mai bun....Inca 2 blocari si panika va fi perfect (glumesc).....Pe panika il apreciez mult pentru lipsa orgoliului, panika s-a intors de fiecare data si chiar daca nu-si cerea scuze public, devenea tot mai bun.....cu fiecare blocare....iar astazi panika a devenit un membru pe opinii destul de apreciat, placut si interesant..:-)))) Acuma ma gindesc ce i-a oprit pe ceilalti opinisti blocati sa faca acelasi lucru, sa se reinregistreze? Orgoliul?

Mie imi place opinii de astazi chiar daca imi lipsesc multi dintre opinisti......Sper ca intr-o zi sa ajunga intelepciune, timp, dorinta si vointa pentru fiecare din ei sa se intoarca, macar din cind in cind....Ii asteptam cu mare drag, si cu pofta de vorba!!! :-)))

Daca Phill a reusit sa faca un lucru atit de diferit pentru noi, daca a contribuit la educatia noastra (insusirea gramaticii limbii romane, largirea orizontului de gindire, cunoasterea oamenilor ca noi sau diferiti de noi, formarea cuplurilor trainice, formarea prieteniilor de o viata, etc) cum am putea noi sa invinuim acest om de ceva?

Poate incepem schimbarea de la noi?

Phill, respect pentru tot, nu te cunosc in realitate, dar mi-ar face mare placere acest lucru....Multumim pentru tot!

A scris nasea la 09/01/2016 - 15:16:10

Îmi place și mie site-ul. Îmi place că e curat.
Deși, mă cam deranjează indivizii care o dată la două luni creează topicuri de genul ăsta... Oamenii mai vor să facă pauze. Cu toate că uneori mă plictisesc de opinii.md, peste o perioadă oricum revin și mai comentez/citesc câte ceva. E firesc să nu fie încontinuu același flux de utilizatori.
La fel, nu cred că e corect să echivalați succesul siteului cu numărul de offlineuri.
Nu cred că aș ieși vreodată la offline pentru că după asta nu voi mai putea să-mi exprim atât de liber gândurile și să dezbat (uneori) dur și fără prea multă reținere de politețe comentariile cuiva.
Cunoscându-vă personal sunt sigură că nu aș mai putea ”risca” să-mi stric relațiile cu voi din cauza polemicilor pe marginea unui subiect. Așa ar dispărea tot farmecul siteului datorită căruia mai stau aici.
E același motiv din care nu recomand și nu spun nimănui din cunscuții mei despre acest site. Vreau să rămân imparțială față de toți și să dezbat idei. Atât. :)

A scris skorpion la 09/01/2016 - 15:50:29

Foarte buna remarca, nasea!

Nu este exclus ca acei care s-au cunoscut la off-uri, au parasit acest site din cauza acelorasi constringeri de care vorbesti tu. Nu se mai simt in siguranta si lberi sa fie atit de deschisi pe site.....Altii, mai dependenti de site, au recurs la crearea altor conturi, dindu-se alti oameni.....De multe ori, chiar daca acesti oameni veneau cu alte profiluri, erau demascati usor de utilizatori, pentru ca modul de gindire, exprimare era acelasi, si toti ii sareau in cap: "te-am recunoscut, esti cutarescu sau cutarescu".......Acesti oameni dispareau apoi incet incet....

Off-urile sunt bune doar pentru acei care urmaresc pe acest site contactul fizic......

Eu personal, in viata reala nu duc lipsa de contact fizic cu oamenii, dar am anumite constringeri in comunicare cu ei....In schimb pe opinii, imi revars acea parte a energiei, a gindurilor, pe care in viata reala uneori ma abtin s-o fac din anumite motive....Deaceea nu am iesit la off-uri si nu-mi place s-o fac, pentru ca nu vreau sa transform acest mediu in acelasi mediu obisnuit pentru mine....

Pe opinii oamenii sunt sinceri, fara constringeri si liberi in idei si opinii, si asta conteaza cel mai mult....Ce poti lua de pe opinii, niciodata nu vei lua din viata reala, si asta e farmecul site-ului....

A scris Philopoemen la 09/01/2016 - 17:18:11

@hoinarr: până ce în planuri nu este închiderea site-ului, mâncare multă nu cere.

@Caravaggio: mă bucur de fiecare dată când cineva dă vina pe admin. Priveşte te rog ce scrie în colţul din dreapta-jos:

"12404 intrebari, 2007 articole, 1802 sondaje, 283808 comentarii".
Tu ai fi gata să moderezi şi să citeşti toate acestea timp de 8 ani? Nu? That's what I thought.

@skorpion: mulţumesc pentru laudă, dar eu nu mi-aş atribui atâtea realizări. Omul învaţă şi se educă doar atunci când o doreşte. Eu maximal ce am putut face e să prezint nişte reguli generale de conduită şi să liniştesc indivizii care întreceau limita de prea multe ori.


Eu personal mă bucur că am reuşit să creăm şi să păstrăm o comunitate în limba română, ceea ce în 2007 era o idee nebună. Pe atunci mai exista doar forumul LaTaifas, în rest nimeni nu avea interes pentru un site în limba română, totul se făcea în rusă.

Dar dacă cineva are sugestii sau idei pentru viitorul Opinii, poftim pojaluista, mesajele le citesc întotdeauna.

A scris snoopyk! la 10/01/2016 - 17:19:59

Nu pot să fiu deacord cu Nasea, pentru mine opiniștii nu sunt doar niște rânduri pe un site, eu tratez pe fiecare ca pe niște persoane reale, nu pot să spun că dacă o să mă văd în realitate cu Panika, n-o să-l contrazic dur pe opinii, dacă n-o să fiu deacord cu ideile lui, la sigur fix așa o să mă contrez cu el și-n realitate. Fiecare opinist are un profil la mine în minte, cu caracteristicile corespunzătoare, deci am aceleași constrângeri indiferent dacă te-am văzut în realitate sau nu, unica diferență - dacă nu te-am văzut, ai o înfățișare fizică pe care ți-am atribuit-o eu.

A scris skorpion la 10/01/2016 - 19:06:56

Nu despre asta e vorba, snòòp,

Imagineaza-ti ca tu intimpini o problema in viata, una demna de ajutorul unui psiholog. Niciodata nu vei veni cu o intrebare pe opinii ca sa discuti drama prin care treci daca toti utilizatorii te cunosc in viata reala. E ca si cum ai scrie problema ta pe facebook, ai discuta-o in anticamera cu secretara sau te-ai destainui intre neamuri. Astfel risti sa fii judecat, birfit si spalat de oase, intelegi?

Pe opinii in schimb oamenii vin cu povesti reale de viata, primesc sfaturi de tot felul, toata lumea invata din intimplarile celorlalti si subiectul se incheie fara ca omul sa fie judecat.

Astfel cel cu problema si-o rezolva iar restul invata.

In viata reala niciodata nu vei putea face acest lucru. Uneori cel mai apropiat prieten te tradeaza. In acelasi timp mai multe opinii auzite, mai corecta decizie poti lua. Iaka asa.....

Acest site are si rolul de psiholog, iar un psiholog bun e unul strain si profesionist.

Pe mine nu ma intereseaza pe acest site ce culoare au ochii tai, esti inalt sau scund, gras sau slab. Sunt absolut convinsa ca ai aceleasi trasaturi omenesti, nu de extraterestru )))) Pe mine ma intereseaza opiniile tale vizavi de un subiect, mai bine spus informatia pe care as putea s-o fur de la tine )))).

Eu sunt un vampir al informatiei. Ma hranesc din asta. Acest site este exact ce mi trebuie )))) Contactul fizic nu ma tenteaza, doar daca nu esti Brad Pitt...(glumesc).....:)))))

A scris Philopoemen la 10/01/2016 - 20:13:50

skorpion: de aceea şi există opţiunea de a face fiecare comentariu şi întrebare anonimă.

Apropo, există utilizatori cu sute de comentarii şi 100% din ele sunt anonime. Deci nu şi-a arătat nickname-ul niciodată.

A scris nasea la 10/01/2016 - 20:23:02

snoopyk, totuși e puțin diferit când cunoști o persoană în realitate și când discuți cu o persoană cu nickname și avatar pe forum. Îmi proiectez și eu în cap imaginea fiecărui opinist, dar e cu mult mai vagă decât dacă l-aș cunoaște în realitate.
La fel, când un utilizator te ofensează pe forum sau nu e foarte politicos, nu o iai prea personal și aproape de inimă pentru că e o persoană virtuală. E altă istorie când te-ai văzut cu persoana... Cel puțin la mine e așa. :) Cunoscând personal pe cineva e mult mai ușor să-ți strici relațiile căci ambii devin mai sensibili la critică.
Iar eu mă simt teribil dacă sunt într-o relație rea cu cineva, nu pot să fac față tensiunii/presiunii. Pe forum, utilizatorii tind să dramatizeze ca polemicile să fie mai incinse, mai interesante. În viața de zi cu zi suntem mai toleranți și mai drăguți, nu încercăm să zdrobim toți cunoscuții în argumente. :) Repet: cel puțin la mine e așa.

A scris skorpion la 10/01/2016 - 20:43:14

Corect, Phill, dar crede-ma ca am incercat si eu de citeva ori sa pun intrebari din anonimat si aproape in toate cazurile m-au recunoscut toti....))))) E de bine sau nu, nu stiu, dar inca sa-i mai cunosc pe toti in realitate? Nu as mai putea scri tot ce-mi vine in cap.....nu as mai fi atit de sincera....)))

A scris leona la 11/01/2016 - 06:39:10

Şi pentru mine acest site înseamnă mult. Îi duc dorul şi lui şi unor oameni de pe aici. Aici am construit prietenii care durează si am cunoscut o grămadă de lume bună.

Plecăciune, Phil!

A scris _Panika_ la 11/01/2016 - 08:22:52

normal siteu, nu pot să spun căi super-puper dar e ok !

snoop nu trebuie să te contrazici cu mine :-)) pur și simplu respectămi părerea/poziția :-))) la fecl cum și eu nu o respect pe a altora :-))) glumesc...
snoop - dap hai organizează acolo o bere...:-))

A scris kokster la 11/01/2016 - 17:31:57

panika, esti iar in top :) Te lauda lumea. Ai intrat in istoria site-ului :-)

A scris a_Lexus la 11/01/2016 - 19:24:13

Mda. Opinii.md a facut istorie.

A scris _Panika_ la 12/01/2016 - 16:16:34

Skorpion - dacă nu scria Koks de laude am nu mai citeam comentul tău... ce să zic ? nuștiu cum așa mo atins la inimă, (dar nu tare!) mmmm sincer nu cred că blocările mau cumințit, și sunt eu diferit azi față de eri ? tot nu știu....
Cred că mai degrabă din moment ce despăreau treptat elementele ce iritau în aceeași măsură scădea și ofensiva mea... posibil
dar posibil lipsa de timp care de la o vremea a ajuns la limită....
Ce ține de perioada lungă de blocare a siteului... sincer vorbind asta ca fără să bat capul la un moment mai nu uitaserăm de el... Mesc celor opiniști care me-au scris pe Faceb... despre faptul că înregistrarea pe opinii este iarăși posibilă....
în fine nu știu, chiar singur nuștiu, mam cumințit sau așa pare... în orice caz scorpion pe coadă mai bine să nu mă calci :-P
oricum skorpion spasibos pentru asemenea cuvinte frumoase, dăie dumnezeu noroc și sănătate la neamuri.
cel puțin ortografia la fel ca și altă dată lasă de dorit B-)
așa mai departe mmm deam dacă sa deschis a doua suflare, zic: siteul e ok măcar pentru faptul că am făcut puțini dar prieteni fără supărări nu zic că super buni dar mmmm buni(e) :-)) chiar e good,
pentru mine e interesnt și alt lucru sunt opiniști care pe forum absolut nu comentează dar în privat oho... place și asemenea chestii aici....
cred că ar fi binevenită o promovarea într-un mod oarecare cum sar dzîșe săi dăm niște adrenalină în venă... cap dacă tot așa o ținem poate azi nu poate mîine nu dar degrabă PHIL va începe cum sar dzîșe să boiască crucea lu opinii.md :-))))

A scris feeltherain la 17/01/2016 - 23:50:11

Noroc! :)

A scris .blushka. la 19/01/2016 - 20:55:10

o..!
imi pare bine sa revad aici niste utilizatori care erau activi si cu 5 ani in urma :)
Multumesc Phil pentru site si de ce am avut parte prin intermediul lui)

A scris _Panika_ la 20/01/2016 - 14:05:33

și de ce anume blushka ai avut parte ? hai dacă să ne amintim , ap s ne amintim de la și pînă la :-)
fie ca generația, să o numesc înțeleaptă :-))) să lumineze pe cea tînără :-))

A scris Cherchez laFemme la 22/01/2016 - 20:57:43

Opinii.md îşi are asigurat un locşor în inima mea pentru totdeauna...şi a fost dragoste la prima vedere:))))

situl ăsta e ADEVARAT...aici emoţiile sunt adevărate. Chiar dacă uneori încercăm să păstrăm nişte aparenţe, cu sigurantă...fiecare, singur în faţa monitorului îşi recunoaşte proprii demoni.

E înteresant să citesc ce "gândăcei" aveam în cap cu 2-3 ani în urmă, să constat pe unde m-am schimbat şi pe unde am rămas aceeaşi. Chiar dacă nu scriu, nu trec nici două zile fără ca să intru măcar o dată pe aici, poate nu citesc tot, dar mă bucur când apar unii--creează atmosfera.

....Şi ce concentraţie de Oameni minunaţi pe metru patrat...

A scris semiramida la 10/02/2016 - 17:11:42

blushka, termina vorba.

A scris patrunjel la 11/02/2016 - 08:27:26

Hey, eu sunt noua aici si e foarte ciudat ca site-ul exista de asa mult timp, iar eu abia l-am descoperit. Chiar e foarte tare, necatand la faptul ca comunicarea e legera momentan :) mi-ar placea sa fie mai multi utilizatori si teme picante, care sa intrige si sa te faca sa accezezi site-ul ori de cate ori gasesti un minutel liber :D Have fun si abia astept sa se incinga atmosfera!!!

A scris _Panika_ la 11/02/2016 - 11:09:39

patrunjel - invită-ți prietenele încoace, accent pe ”ELE” :-)))

A scris patrunjel la 11/02/2016 - 13:48:24

_Panika_ ma mai gandesc :))

DAR, imi spune cineva de ce nu pot pune intrebari???

A scris _Panika_ la 11/02/2016 - 16:06:51

fiindcă nu esti destul de mare încă pe acest forum ))))

A scris patrunjel la 12/02/2016 - 08:51:00

Si cat timp trebuie sa treaca ca sa fiu mare? :))

A scris _Panika_ la 12/02/2016 - 09:39:32

patrunjel - privește în colțul drept de sus... este informația...! (ca un pliculeț) :-))

Un bărbat a răspuns:17/10/2017 - 22:18:16

si eu sunt nou aici si as vrea sa pun o intrebare, dar nu pot.

A scris _Panika_ la 14/11/2017 - 11:33:20

acum poți ?

A scris KirKKe la 14/11/2017 - 21:29:48

Eu iar vreau la sauna😭

A scris _Panika_ la 15/11/2017 - 11:36:56

când organizați un dezmăț ? :-)

A scris KirKKe la 15/11/2017 - 13:58:43

În Chisinaul ăsta vesel, nu mai ai cu cine!

A scris semiramida la 16/11/2017 - 18:02:10

iaca telepatie...de ce am intrat eu anume azi pe opinii, dupa nu stiu cite luni? pentru ca am simtit ca Kirrke vrea a sauna.

A scris KirKKe la 18/11/2017 - 18:22:58

A fost odată, cîndva nu demult, un site minunat care aduna oameni necunoscuti la o masă și ei erau foarte fericiți împreună, atît de fericiți că și-au dorit să fie alături toată viața, cu unii într-un pat cu alții la aceeași masă de sărbători.... iar cu alții tot aici pe opinii, căci au devenit simțitori si nu mai au treaba sa iasă la un ceai... dar asta e alta poveste și cu alte scuze ))) Cum nu ai da... Mulțumim mult Opinii.md pentru asta.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!