Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Ziua de nastere

A scris skorpion, femeie, 26-30 ani (18/07/2016 - 10:25)

Va place propria zi de nastere? Va place sa dati chefuri mari de ziua voastra? Va place atentie abundenta sau moderata de ziua voastra? Cum obisnuiti sa petreceti ziua voastra de nastere?

In acelasi timp, va plac sarbatorile in cinstea zilei de nastere a cunoscutilor, rudelor, etc...Mergeti cu placere de fiecare data, sau pentru "ca trebuie"?

Comentarii (15)

A scris kokster la 18/07/2016 - 11:22:08

nu, nu-mi place... anul acesta am schimbat data de pe retelele de socializare... nu-mi place sa primesc toata ziua mesaje cu felicitari... asa ca m-au felicitat doar citeva persoane, cele mai apropiate. Am fost toata ziua la munca si dupa am servit o bere sim-am culcat... asta tot :-)

A scris nasea la 18/07/2016 - 16:16:38

Nu-mi plac zilele de naștere. Nu-mi place nici să primesc felicitări, nici să felicit.
Mă bucur mult când cunoscuții, prietenii, rudele nu-și ”fac” ziua de naștere și nu-s nevoită să merg.

Îmi place să fac cadouri fără motiv.
Nu înțeleg de ce trebuie să dăruiești cadouri și să faci surprize anume cu o ocazie anumită. Îmi pare tradiția asta cam forțată și falsă...

Ziua mea de naștere îmi place s-o petrec ca pe o zi obișnuită... Făcând ce vreau, uneori, ce trebuie, și fiind fericită.

A scris Lilia91 la 18/07/2016 - 18:35:29

Ha ha,mi-am adus aminte de anii adolescentii,plingeam in fiecare an de ziua mea, simteam o stare de melancolie,imi parea rau pentru fiecare an trecut,vroiam sa mai ramint la acei ani frumosi. Acum nu mai pling,ca sa nu ma vada sotul si copilul,dar simt acelasi sentiment de regret in fiecare an.Sarbatoresc ziua de nastere in fiecare an,doar simbolic,fara prea mare fast.

A scris freedom la 19/07/2016 - 06:19:17

Pina a ma casatori petrecerea de ziua mea era foarte galagioasa, multa lume... citeodata nici nui cunosteam cine sunt.
Acum gata, nu mai vreau galagie, imi place sa ies din tara, o mica calatorie cu toata familia pe 3 zile!
Cadoul meu preferat

A scris soul la 19/07/2016 - 08:22:19

Morocanosi mai sunteti) asta nu-mi place asta nu vreau) Nu e altceva decat un motiv in plus de a ne aduna impreuna cu cei dragi si a ne ura ganduri bune, la o gustare, cu o floare un zambet si o imbratisare calda.
La invitatiile facute din formalitate nu merg. Imi place sa fac cadouri si o fac cu fiecare ocazie, iar ziua de nastere e mai mult decat a oferi un cadou, e o zi simbolica cu o insemnatate speciala, e un semn de prost gust sa nu vrei nimic sa nu faci nimic sa nu mergi undeva sa nu te vezi cu cei dragi etc etc. Da, e adevarat uneori sunt circumstante cand nu poti sa refuzi o invitatie ori alta si facem unele lucruri pentru ca asta ne cere situatia, dar asta e viata, nu facem doar ceea ce ne place si aici ma refer poate avem o zi proasta fara dispozitie ori ma rog, insa pofta vine mancand si dragostea facand) iar toate astea adunate ne fac viata mai colorata, parerea mea.

A scris patrunjel la 19/07/2016 - 14:15:37

Inainte imi placea la nebunie, asteptam nerabdatoare, numaram zilele, sarbatoream simplu, cu cativa prieteni, doar la 20 a fost fastuos. De 2 ani incoace n-am ochi sa vad ziua asta... si nu inteleg de unde asa emotie si nici nu sarbatoresc.. Primesc linistita mesajele de felicitare pe FB si ma bucur ca oamenilor nu le-a fost lene sa-ti piarda 1 min ca sa-mi scrie un "La Multi Ani".

A scris skorpion la 19/07/2016 - 14:30:59

Nu-mi place deloc sa dau petreceri de ziua mea....Singurul lucru care imi face placere este sa organizez simbolic ceva la serviciu, pentru ca nu am incotro.....In rest, nu-mi place deloc sa primesc rude, vecini, si altii....

In aceeasi ordine de idei, nu-mi place deloc sa merg in ospetie la zile de nastere.....Nu am eu nicio placere de a sta la masa cuiva in rind cu soacra-sa, nanas-su, cumnati si neam din neamul lor, oameni cu care nu am nicio tangenta si nu avem nicio tema comuna de discutie, si nicio dorinta arzatoare de a sta fata in fata acele ore cumplite......in timp ce in capul meu ard o sumedenie de lucruri utile pe care le-as face in acest timp cit il pierd intr-un mediu total diferit si neplacut mie.....

Poate am devieri de la normal, dar mi se pare groaznic sa impui pe cineva sa iti vina in ospetie, daca omul ala nu vrea, dar nu are incotro, caci urmeaza sa te superi.......E groaznica mentalitatea moldoveanului in acest sens, ca si in multe altele....

Am avut nenorocul sa refuz o invitatie, si culmea, omul asta s-a suparat si nu-mi mai vorbeste, plus ca ma face sa ma simt vinovata de neprezenta mea..... Ma simt de parca nu mi-am onorat o datorie.....Sincer, sunt extrem de nedumerita, de ce se obliga oamenii sa faca ce nu vor? De ce se obliga sa mergi in ospetie si de ce se merge in ospetie fara a anunta? Cind ne vom schimba mentalitatea? Cind?

A scris snoopyk! la 20/07/2016 - 10:15:14

Demult nu mai fac petreceri de ziua mea, nuștiu, parcă n-am eu chef să sărbătoresc că am de trăit cu un an mai puțin :)
De obicei e o zi obișnuită de lucru, la serviciu tot nu fac baluri, seara acasă deja soția mă bucură cu ceva neobișnuit :)
Referitor la felicitări sunt neutru, și-mi place că cei mai apropiați care-mi știu poziția, nu se screm să bage cât mai multe urări într-o frază de 3 minute iar eu în tot acest timp trebuie să zâmbesc ca un idiot și să dau afirmativ din cap :) Scurt și la subiect, doar mă cunoști, știi ce trebuie să-mi urezi, dacă nu mă cunoști bine cu atât mai mult nu trebuie să faci eforturi :)

La alții mă duc când mă cheamă, nu prea primesc invitații de la oameni care n-aș vrea să-i văd, dacă nu-mi place ambianța de-acolo (soacre, nănași, veri, unchi, străbunei, strănepoți), nu mă rețin mult.

A scris lady_x7 la 20/07/2016 - 12:38:39

Pe cînd eram fată nemăritată și ieșeam cu fetele în oraș în fiece sîmbătă, îmi plăcea.Ziua de naștere era o adevarată sărbătoare multașteptată. Acum prefer o seară liniștită în familie,cu părinți,soră/frate și soț,mai ales ca foarte rar avem ocazia de a sta astfel. La serviciu la fel, de nevoie cum s-a menționat mai sus :) fac cite ceva. Dacă înainte cel mai bun cadou îl credeam o sărbătoare pe cinste,păi acum îmi place să-mi dăruiesc lucruri de care să se bucure doar suflețelul meu:)

A scris _Panika_ la 21/07/2016 - 15:03:16

îmi place să merg la petreceri gălăgioase puri și simplu obojaiu :-)))
însă ziua mea o prefer, înr-un cerc foarte restrâns.

A scris mandala la 23/07/2016 - 11:57:24

Îmi plac zilele de naștere, cît a mea, atît și a oamenilor pe care îi cunosc. Îmi imaginez că, iată, cu cîțiva ani în urmă, am apărut pe această planetă și așa a început aventura cu toate combinațiile și sincronizările ei. Desigur, e o zi în care mă gîndesc ceva timp și la mam'mea, dar și la tat'mio și pe ambii luați împreună. Derulez în minte toate povestea relației lor.

Accept cu plăcere orice invitație la zile de naștere. A, stop, de fapt, nu... ultima dată nu am mers.

Propria zi de naștere mă presează cumva, dar îmi place să organizez un colț de masă, într-un format mai clasic, ca spre final să începem să improvizăm. De regulă, mă îmbăt și a doua zi mi-e foarte rău. Uneori borăsc. Toată ziua.

Am fost la cîteva zile naștere unde s-a fumat iarbă. Tare aiurea. Toată serbarea a fost ratată. Oamenii se tolănesc pe divan și adorm. Nu ai cu cine vorbi. Apoi se trezesc și mănîncă tot ligheanul de salată olivie.

Îmi plac zilele de naștere la pădure. Păturele. Chitări. Frigărui. Salată. Mai ales dacă nu este wi fi.

Nu prea îmi plac cadourile. Nici să fac nici să le primesc. OK, dacă e o carte, atunci încă mai merge, în rest, important ca omul să vină. Simplu fapt că omul și-a găsit timp pentru a fi alături, asta e mai important. Cadourile sunt o chestie foarte subtilă, și secundă. Am și acum în șcaf cadouri pe care nu le-am folosit niciodată.

Numărul de oameni veniți puțin contează. Mulți e bine. Puțini e normal.

Deci pentru mine zilele de naștere sunt ok -- o sărbătoare a vieții -- ce poate fi mai frumos?

A scris skorpion la 04/08/2016 - 08:43:30

Mda, am inteles si eu recent ca asemenea trafareturi sunt extrem de importante pentru unii oameni... chiar decisive... Ca sa nu le fac rau, am sa incerc sa ma conformez cumva cerintelor lor si sa nu refuz invitatiile, chiar daca pentru mine e un mare chin....

Cit de diferiti pot fi oamenii!!!!

A scris ILINKA la 19/08/2016 - 07:30:21

in nici un an ziua mea de nastere nu iese reusita, de aceea am decis mai mult sa nu o fac

A scris freedom la 23/08/2016 - 14:57:45

cred ca trebuie sa ia mai putine asteptari de la aceasta zi si ea o sa decurga normal

A scris Serjant la 24/01/2017 - 21:26:49

Nu ini plashi dziua mea de nastere

La altii pot sa ma duc, la a mea nu vreau pe nimeni, as vrea sa uit data

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!