Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

? Afaceri ?

A scris _Panika_, bărbat, 60+ ani (14/11/2017 - 09:37)

Salutare !
Ce afacere a-ți dori să deschideți ? sau credeti ca ar fi reală și profitabilă ?

Comentarii (13)

A scris root la 14/11/2017 - 12:38:21

Se poate face bani din orice, cu conditia sa pui suflet in ceea ce faci, nu sa stai cu ochii la stele si sa astepti sa curga bani.

A scris wallis_simpson la 14/11/2017 - 18:45:52

deacord cu spusele de mai sus:)
nici nu stii ca dedicandute intru'totul unei activitati cu toata inima intr'o buna zi poate deveni o afacere, cand de fapt tot sensul e in proces nu in rezultat!

A scris nasea la 23/11/2017 - 16:48:38

Răspuns scurt: nu știu.

Răspuns lung: cred că din software poți scoate destul de rapid și ușor profit, în special dacă ai talentul să vizualizezi un produs sau măcar funcții care n-au existat până acum.
Idei am avut multe, dar nici pe una nu am analizat-o aprofundat - nu-s suficient de motivată, probabil.

Panika, dacă vrei să deschizi o afacere, îți sugerez să creezi "fidget toys". În trecut erau întrebate în rândul persoanelor cu ADHD, autism și anxietate, dar acum devin foarte populare și printre oamenii de rând. Fidget toys niciodată nu vor fi prea multe :)

A scris _Panika_ la 24/11/2017 - 14:18:32

mmmmmm, ceva ceva alteceva vreau )))

A scris nasea la 24/11/2017 - 16:20:30

Panika, ce vrei? :)

A scris snoopyk! la 24/11/2017 - 16:28:08

Cel mai ușor faci bani pe lăcomia altora, de aceea fel de fel de cazinouri online și site-uri de pariuri sunt megaprofitabile. În mediul online se mai fac bani buni pe reclamă, cândva făceam parale bunișoare pe asta.

A scris _Panika_ la 27/11/2017 - 14:41:33

ceva, diferit de partea on-line că nu prea mă pricep la asta... mmm parcă mi se învârte pe limbă da nu pot spune ce vreau)))

A scris Adyn la 30/11/2017 - 13:10:41

Daca nu te grabesti nicaieri, ia-ti vreo doua apartamente si da-le in chirie. E cu cel mai mic risc.

A scris nasea la 30/11/2017 - 18:44:38

Ei, va trebui să treacă un deceniu până la primul profit din datul apartamentelor în chirie. )

A scris _Panika_ la 01/12/2017 - 07:30:37

da exact, varianta chiriei nu o iau in calcul, cu imobilele altfel se lucrează. altceva ? )))
merci de idee Adyn

A scris skorpion la 01/12/2017 - 09:27:10

Panika, tu vrei idei de afaceri profitabile si pe gratis? Asta e buna rau....:-)

Cea mai buna afacere este cu minimum de investitii initiale, si cu maximum rentabilitate.....De obicei astfel de afaceri se fac in sectorul de servicii (online sau nu).... Insa, pe timp de criza, este cel mai vulnerabil sector, cu riscuri mari.....

Deaceea, in Moldova nu vad la moment vreo idee de afacere care sa fie profitabila....asta daca nu ai subventii, finantari externe care sa te tina pe linia de plutire....In general, Moldova la moment este lipsita de sectorul mic si mijlociu in domeniul afacerilor.... Si asta e foarte grav.....Totul a inceput in 2013 (cel mai pronuntat), cind intr-un efect de domino, s-au prabusit toti unul dupa altul....Care au ramas, sunt inregistrati la psihiatrie, serios...

Sunt unii (foarte rar) care scot bani pe timp de criza.......eu insa prefer sa stau linistita in aceasta perioada, cu o cafea buna la caldut......va veni vremea....

In afaceri conteaza sa stii sa te retragi la timp, ca sa nu creezi datorii.....iar in acelasi timp sa stii sa incepi la vremea potrivita.....si sa tii cont ca nimic nu e vesnic....sa nu faci obsesii, ca o sfirsesti la psihiatrie....Sunt vremuri pentru a face bani, si sunt vremuri pentru a munci fara sa generezi profit, orice om de afaceri stie asta....Ei bine, acuma suntem in hibernare si in perioada isterica.....

A scris snoopyk! la 08/12/2017 - 22:35:15

Eu am multe idei bune, mai ales în ceea ce privește domeniul meu, dar când calculez și ajung la birocrație, impozite și mâini păroase, opresc caii. Totuși pe viitor va trebui să întreprind ceva, eu sunt puțin de lucru e tot mai mult și de optimizat deja aproape nu mai este loc, voi fi nevoit să angajez pe cineva, și tare mă mai sperie chestia că va trebui să lucrez tot eu, să-i plătesc salariu și să mai am de-a facere și cu statul, exact ca la dentist: cu banii luați și cu dureri.

A scris a_Lexus la 03/01/2018 - 19:44:52

Eu cred ca afacerea profitabila poate iesi din orice. Vreun an trebuie sa studiezi domeniu: incepind de la legi/impozite, terminind cu analiza piatei de consum si... nu in ultimul rind sa ramii tot timpul cu gindul optimist si visator. Visator in sensul propriu al cuvintului. In tot acest timp iti creezi contacte, de la furnizori, arendatori si functionari.
Dupa mine, in epoca supraproducerii , afacerea care poate ''impusca'' este sa fii selfemployer in prestari de servicii. Si de-ar mai fi asa servicii care sa necesite niste secrete in aplicare, atunci esti garantat ca vei avea profit si piata. De exemplu, instalator alarma, sau electrician auto, sau chiar frizer/coafor. Voila... aici putem fi creativi. Esentilau e sa placa !

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!