Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Droguri

A scris feynman, bărbat, 22-25 ani (15/11/2017 - 00:32)

Cineva a încercat LSD?
Ce experiență ați avut?
Alte droguri ?

Comentarii (45)

A scris Pears la 21/11/2017 - 00:37:13

Te mănâncă intrun loc

A scris _Panika_ la 21/11/2017 - 06:06:02

nu cred că își are loc întrebarea asta aici.
ce ține de mine nu am încercat și nici nu am de gând...

A scris feynman la 22/11/2017 - 18:14:31

mai trebuie s treaca câteva decenii ca să poți vb în MD despre asta.

A scris snoopyk! la 22/11/2017 - 20:54:58

Spune te rog, de ce ar trebui sa le incercam? Nu ne ajung dependențe? Nu putem fără apă, mâncare, aer, ne vine greu sa traim fără socializare, fără sex, fără dragoste, fără bani, și tu propui să mai lungești lista :)
Bine bine, tu n-ai propus nimic, ai întrebat doar, iar eu ca un om politicos ce vreau să par, o sa încerc să răspund :)
N-am încercat, nici nu vreau, nu mă interesează deloc asemenea experiență, am încercat marijuana, foarte demult, am văzut cum e și gata, nu mă mai intereseaza, am incercat-o doar pentru ca e 100% natural și n-o să aibă nici un fel de urmări, nu aveam nimic de pierdut.
Voi cu LSD-ul lăsați-o mai moale, tipii care produc și vând kkt-urile astea au în plan să se îmbogățească pe seama dependenței voastre.
Și în genere referitor la droguri de orice fel, dacă vă pare că realitatea voastră e plictisitoare sau e dură cu voi, începeți să luptați cu ea, schimbați-o! Nu fugiți de ea în lumea drogurilor.
Eu o să pun un link mai jos și vă las să vă gândiți ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ABZM7vD5mVQ

A scris _Panika_ la 23/11/2017 - 05:49:12

feynman - ooooof, sper că și nici peste câteva decenii despre asta nu se va vorbi, în sens că cum au fost interzise așa și să rămână !
feynman - tu ești o (narkoșă) începătoare, sper la asta să te oprești, în caz că nu aș prefera să fii constrâns și izolat absolut.

A scris nasea la 23/11/2017 - 16:19:58

Nici țigări să fumez n-am încercat... Mă tem tare mult de dependențe și nici nu cred că am o personalitate suficient de puternică ca să-mi pot ține sub control potențialele dependențe.

Și mai este un lucru paradoxal care tot mă face să mă țin mai departe de droguri (chiar dacă n-ar dăuna sănătății), și anume faptul că sub influența lor te simți atât de bine... Îmi pare deprimant gândul că cele mai plăcute momente/senzații din viață să fie asociate cu drogurile. Eu prefer să am aceste momente asociate cu dragostea :)

Fericirea e relativă și subiectivă, de aceea nu vreau să-mi ridic artificial dopamina prea sus, că probabil apoi îmi va fi greu să mă resemnez cu fericirea mediocră pământească. :)

Cam astea-s gândurile mele la subiectul dat.


feynman, tu ce droguri ai încercat? Povestește-ne despre experiența ta...

A scris Anait la 24/11/2017 - 08:36:45

Când am fost în Mexic, am asistat la o ceremonie religioasă a unui trib toltec. Pentru a comunica cu zeii sau cu strămoșiii (nu știu exact), șamanul tribului a băut o licoare fermentată dintr-un cactus din familia Peyote. Mai târziu, am aflat că acest cactus conține mescalina, o substanță psihoactivă, foarte populară printre așa-numiții ”psihonauți” și este pe larg utilizată în diferite situații, de la tratamentul unor dereglări psiho-comportamentale, gen traume, adicții, etc, sau în cazul celor care caută sensul vieții.

Nu am încercat, nu am avut curajul, dar am văzut cum un heroinoman s-a lăsat de narcotice, după câteva ceremonii din astea.

Aș încerca doar dacă ingerarea substantelor psihidelice se va fac sub supravegherea unui specialist (șaman, psihoterapeut etc).

Pe viitor, aș fi tentată să încerc și alte astfel de substanțe psihoactive, gen ayuhasca, DMT etc.

De ce? pentru că ele sunt ”o fereastră spre o lume nouă”.

Peyote: Last of The Medicine Men - Huichol People of Mexico
https://www.youtube.com/watch?v=7Bb_YC8pmCI

A scris _Panika_ la 24/11/2017 - 14:07:01

ha ha, lume nouă, ai spus-o Anait, astea sunt povești de dragoste ale drogaților, așa un fel de scut împotriva criticilor aduse. Un alcoolic la fel se poate consola cu ideea că de fiecare dată când ridică un păhărel două de țuică, dă vizite celor din lumea paralelă ?
Anait - e cu mult mai complicat totul decât să afirmi că e ”o fereastră spre o lume nouă”. Încercă să lămurești asta celor care au avansat în doze și devin mucegai la 30 ani.

A scris snoopyk! la 24/11/2017 - 16:30:49

Wow, Mexic, șaman, trib, ceremonii religioase, Ai o viață interesantă pe lumea asta, pentru ce ție fereastră în altă lume?

A scris Pears la 24/11/2017 - 16:32:30

Bai cacaciosule unde in lume se vb liber de droguri? Vino sa vezi in state cum stau cu gramada pe la statii si impart acele. Sau la 28 de ani sa arati de 40 de la heroina si cocaina si sa stai cu zilele in camera? Du-te si gaseste ceva mai interesant de facut

A scris feynman la 27/11/2017 - 00:31:58

Ca în majoritatea subiectelor în care nu aveți cunoștință de cauză fluieră prejudecățile.

Analt e probabil unica persoană aici care a cercetat ceva din domeniu.
Da. DMT e în lista mea, sper intr-o săptămână s încerc. Ayuhasca e mai complicat, de vreme ce nu-ș cât de posibil e s ajung în pădurile Amazoniei

Personal am încercat LSD, nu e un psihadelic pt recreație sau euforie cum cred mulți aici. Nu e fericire(poate fi cel mai horror experiență de viață dar asta nu e punctul care îl discut aici) chiar dacă în anumite situații ai putea fi în al 9-le cer. E un drog care alterează realitatea. Atîta timp cât acidul acționează, ceea ce crezi că reprezinți, întregul tău EGO dispare. Ești o fîșie albă, orice experiență e una nouă, necontaminată de vreo prejudecată. E o altă lume, altă dimensiune, pare mistic chiar dacă nu cred într-o lume de dincolo, asta e unica explicație care ți-o poți da fiind sub influența molecule(desigur doza trebuie s fie considerabilă)


Sunt total de acord, drogurile nu-s un element de joc, chiar dacă am consumat tot felul de droguri, majoritatea dacă sunt luate cu precauție îț pot îmbunatați viața.
Spre exemplu nu există nici un caz letal în cazul LSD sau ciupercelor magice, iar studiile arată că ar fi chiar benefice în tratamentul unor boli mintale.
Adicția e o întrebare mult mai delicată decât pare. Multe droguri sunt contaminate cu substanțe adicte, substanța pură în sine nu ar cauza atât de multă toleranță. De aceea îț procuri teste. În spitale oamenii după interveții primesc diamorphine ceea ce e heroină curată, uneori saptamâni întregi. Tu nu-i vezi după să se ascundă cu acul prin clădiri părăsite. Eu zic trebuie atenție, și desigur dacă suferi de depresie cel mai bine să cauți alternative, alte droguri nu atât de potente.

Aș fi frumos ca cei care se expun radical să aibă măcar elementarul cunoștințelor în ce privește subtanțele care alterează percepția.

Tre să poți vb despre orice, e drept funtamental, de altfel îmi pare rău că trăieși cu asemenea concepții.
Drogurile trebuie regulate. Țările cu cap au legalizat canabisul, și au demonstrat că odată ce a devenit legale lumea nu a devenit instant high all the time. Din contra, economia a avut de câștigat, criminaliatea a scăzut(e mai bine să mergi la store decât la colț de bloc cu un dealer care are în pantaloni un pistol și e speriat să nu fie prins).
Toate drogurile trebuie decriminalizate, oamenii pot fi mai responsabili decât crezi, la fel cum ești responsabil să nu bei și să șofezi.

Pt toți speriații vedeți cazul portugaliei.

A scris Anait la 27/11/2017 - 10:18:39

feynman,
oamenii se comportă așa pentru că sunt speriați, iar frica lor vine din necunoaștere.Nu cred că e cazul să le dai ceva cu de-a sila.

A scris _Panika_ la 27/11/2017 - 14:37:32

Cum din necunoaștere ? - să-ți spun când va fi ziua ușelor deschise la un narcodispanser ca să mergi si să te faci cu o sumedenie de istorioare gen ”Credeam că o să mă pot opri” ????

A scris Pears la 28/11/2017 - 15:42:59

Hahahahha mor de ris

A scris _Panika_ la 30/11/2017 - 05:51:20

Pears - ce ai consumat de mori așa de râs ?)
în tema data întrebarea e actuală ))))

A scris Adyn la 30/11/2017 - 12:55:20

Unii le iau din pura prostie si incostienta. Altii doar pentru ca asa trebuie si punctum, pentru ca asa a zis medicul, pentru ca nu exista alta cale, pentru ca trebuie sa mergi cumva inainte.
Sunt prosti, debili, incapabili, si au parinti neatenti sau iresponsabili cei care le incearca, iau, consuma neavind nici o problema de sanatate si nu sint nevoiti sa bage toate prostiile in organism si sa se intoxifice cu ele.
Stati, ca vine o virsta in care n-o sa mai puteti ocoli toxinele. O sa faceti cozi pe la policlinici, si farmacii ca sa luati substante halucinante. Asta daca pina atunci o sa mai ajungeti!

Nu fiti prosti si iresponsabili! Viata se merita traita fara toxine. Lumea are nevoie de oameni sanatosi si integri...!!!

A scris nasea la 30/11/2017 - 18:35:17

Adyn, de ce crezi că viața se merită trăită fără toxine? Sună a axiomă. )

Cred că aș fi de acord cu legalizarea drogurilor recreaționale cu condiția că sunt prescrise de medic în doze limitate după un examen minuțios fizic și psihologic. Chimia din creier nu-i aceeași la fiecare om, de aceea nu cred că e corect să recomanzi tuturor să încerce droguri.

Luând aceeași doză de drog, o persoană poate să se simtă bine și să nu observe niciun efect advers, alteia îi poate provoca un epizod psihotic, iar a treia persoană poate imediat dezvolta adicție (chiar și de la cânepă).

Faptul că anumite droguri ajută la tratarea anumitor boli mintale nu demonstrează că-s bune și pentru persoanele sănătoase psihic sau care au alte dereglări mintale, ba din contra.

Iată un exemplu:

Persoanelor cu ADHD li se prescrie Adderall și Ritalin care au în compoziția lor amfetamină și metamfetamină.
Aceste preparate măresc numărul neurotransmițătorilor de dopamină și norepinefrină care sunt deficiente în creierul ce suferă de ADHD, compensând astfel deficiența și făcându-l similar cu un creier neurotipic.

Însă, dacă o persoană sănătoasă ar consuma aceste droguri, atunci riscă să se confrunte cu așa reacții adverse precum: stări paranoide, halucinații, irascibilitate, agresiune, anxietate - toate cauzate de nivelul ridicat de dopamină.
În unele cazuri, consumul de droguri poate rezulta într-o boală mintală care ar fi putut să nu se manifeste niciodată în absența triggerilor.

Concluzia: drogurile nu-s vitamine să le poți recomanda la stânga și la dreapta fără prescripție medicală.

Aveți grijă :*

A scris Anait la 01/12/2017 - 09:03:47

Cred că se merită de făcut o precizare.

Aceste ”droguri” pe care le numiți voi, nu sunt droguri, în adevăratul sens al cuvântului. Este cunoscut faptul că aceste substanțe (mă refer la clasa psihidelicelor) sunt produse de propriul organism al omului (în situații diverse), NU PRODUC TOXICITATE (pentru că în esență sunt neurotransmițătoare/neuroinhibitoare), și, dacă sunt folosite în cantitățile prescrise, pot aduce beneficii reale tuturor celor ce le primesc, indiferent dacă au sau nu ”probleme de constituție mintală”.


Aș putea aduce argumente în favoarea tezei că ”nu există oameni sănătoși mintal, ci doar care încă nu au fost diagnosticați”, dar nu o voi face pentru că îmi va lua prea mult timp, iar, după cum știe toată lumea, timpul costă bani.
Cu toții suntem captivii traumelor din copilărie, a insucceselor și frustrărilor cotidiene. Cu toții folosim tot felul de cârje, unele sunt imediat dăunătoare, altele ne ucid încet.Dar, absolut toți oamenii sunt nevrotizați de mediul în care ne ducem veacul, și, în lipsa unei igiene mintale corecte, suntem condamnați să ducem o viață plină de angoase și tabu-uri.

Substanțele psihedelice, indiferent de care sunt, au capacitatea de a ne elibera de aceste cătușe.Alegerea ne aparține.

https://www.youtube.com/watch?v=e9dZQelULDk

A scris skorpion la 01/12/2017 - 09:55:42

Mai ginditi-va inainte sa incercati....La ce bun sa aiuresti citeva ore, daca tot in lumea asta reala aterizezi mai devreme sau mai tirziu? Nu poti fugi la nesfirsit....drogurile iti creaza limite....Pe linga asta, costurile sunt foarte mari, iar rezultatul acelasi: nul....

Mai bine, adapteaza-ti viata reala la "aiurelile interioare" pe care pretinzi sa le ai....e mai complicat, dar rezultatul e pe termen lung...Cu capul treaz si limpede te ajuti pe tine, dar si pe cei dn jur....Mahmureala de orice fel, te distruge si pe tine si pe altii...

A scris nasea la 01/12/2017 - 13:08:01

Anait, depinde cum definești tu cuvântul ˝drog˝. Poate unele nu sunt toxice în sensul că nu te otrăvești de la ele, dar ele îți modifică artificial și suficient de dramatic procesele din creier încât să declanșeze episoade psihotice sau chiar boli mintale latente. În contextul dat, intoxicația îmi pare floare la ureche.

Probabil într-adevăr majoritatea ne aflăm pe un spectru al dereglărilor mintale: avem uneori frici neîntemeiate, reacții exagerate, impulsuri ciudate - fie că-s cauzate de anumite traume psihologice, distorsiuni cognitive învățate, predispuneri genetice, mediu tensionant sau de o banală deficiență de vitamine/minerale.
Atât timp cât ne putem controla gândurile și acțiunile într-atât, încât să ne putem adapta la mediul din jur și stările sumbre nu se extind pe o perioadă prea lungă de timp - suntem relativ sănătoși.

Și dacă ne aflăm pe acel spectru și suntem atât de diferiți, cum ar putea exista un drog care să aibă exact același efect benefic asupra tuturor?
Substanțele psihedelice de origine vegetală sau sintetică nu sunt un leac-minune care s-ar adapta în dependență de necesitățile organismului fiecăruia.
Și apoi, chimia din creierul nostru e atât de fragilă și instabilă, încât aceeași doză de drog poate să ne afecteze complet diferit de la o administrare la alta, chiar și la un interval mare de timp între ele.

Anait, mi se creează impresia că vrei să ne convingi cât de mizerabili suntem în viața pe care o trăim, și că drogurile ar fi unica salvare. Ca răspuns la linkul cu filmulețul, îți las acest link:
http://www.psycovery.ro/distorsiunile-cognitive

A scris feynman la 02/12/2017 - 05:15:56

Curios câți dintre voi realizează că ceea ce gândiți, acționați, părerile pe care le aveți, sunt foarte subiective. CĂ aveți un mod de a fi, indiferent de dorința voastră de a deveni o întorsătură radicală, niciodată nu veți reuși. Că sunteți mai puțin maleabili decât credeți. Că toate aceste decizii pe care credeți că le-ați luat conștient sunt calcule, bine determinate demult de subconștientul vostru.

Nu vă irită faptul că uneori greșiți pe motiv că educația, istoria și oamenii din jurul vostru v-au influențat. Cât de rușinați și cât discomfort simțiți când stați în fața gândului că greșeala voastră e una stupidă și că ar fi trebuit s-o fi observat demult. Vorbesc aici de idei majore, ceea ce schimbă atitudini. Cât de sigur ești când te exprimi, știind că există posibilitatea ca în câteva zile sau ani să gândești altfel.
Ești în stare să ai altă perspectivă doar de dragul de a înțelege un alt punct de vedere, nu atât ca să-l adopți?

Pentru mine drogurile sunt exact asta. Psihadelicile îți dau un sentiment de recepție a informație într-un mod total brut. E ca și cum tot acest filtru subconștient dispare pentru moment , nu știi ce credeai despre subiect, nu ai vreo preferință. Explorezi toate posibilitățile egal, te transpui egal și pentru că atunci când ești sub influență, creierul tău e un procesor overclocked , ideile pro , contra și neutrale sunt toate de un număr infinit, astfel ajungi să vezi întreaga pictură, creînd o imagine care le încorporează pe toate fără să fii pro contra sau neutru.
E greu să explic, pt însăș limbajul e limitat pt a descrie întreaga experiență.

Un om ce tinde spre perfecțiune nu are cum să progreseze fără să accepte că are nevoie să se schimbe, mereu.
Eu zic că acum e mai greu ca oricând tocmai din cauza la toată avalanșa asta de informație. Ne ține captivi în ceea ce deja credem prin faptul că e foarte ușor să găsești info care e totalmente deacord cu tine.

Cum dai search pe google?
why drugs are bad?
sau
are drugs good?

Indiferent , vei găsi ceea ce deja aveai preconceput, și asta e trist.
Ascultă ambele părți ale auditoriului și eu sunt sigur că nu vei putea după asta rămâine doar cu un pro sau contra.

A scris Anait la 04/12/2017 - 10:51:43

Nasea, nu intenționez să demonstrez teorema chibritului. Ești contra, e ok, am înțeles.


Feynman, mi-a făcut plăcere să aflu că mai sunt oameni care ”sunt în temă”, carevasăzică ”în cutarea unor lumi ascunse”. :)

A scris Soricel la 04/12/2017 - 17:18:30

Anait ceremonia la care ai asistat este descrisa intr-o carte de-a lui Carlos Castaneda . Ceremonia se numea Peiot , cum zici si tu . In timpul acelei stari in care organismul este supus unei substante narcotice , persoanei date i se arata un personaj , ce poate lua orice forma , care si se numeste miscalito ... este un fel de duh care te pote indruma in unele intrebati pe care le ai .
Invatatorul lui Castaneda era un saman pe nume Don Huan , din Mexica , care a primit cunostintele de la un alt saman ,pe care il numea Debaliero !
Tot de la Don Huan , Castaneda primeste cunostinte cum se poate de parasit corpul consient in timpul somnului , si nu este necesar pentru asta nimic narcotic ! Cei sceptici sau interesati , priviti seminarele lui Mihail Raduga , cititi acele raspunsuri in care oamenii descopera o alta lume , care este la fel de reala ca si aceasta .

A scris after dark la 07/12/2017 - 15:22:37

Nu am incercat si nici pe altii nu-i incurajez sa o faca. Mie imi place sa fiu lucida, sa vad si sa traiesc viata prin filtrul realitatii, nu cred ca cu ajutorul substantelor halucinogene vom avea o crestere in rindul geniilor si nu avem mai mult decit o Viata. Parerea mea este ca alcoolicii, drogatii, dependentii de orice lucru daunator sunt o otrava a societatii, o masa de oameni slabi, nulitati neproductive, oameni care trebuie ajutati, tratati si pusi la munca silnica.
Despre o posibila politica de legalizare a drogurilor, poate fi tratata/aplicata exclusiv in statele civilizate, sau cele cu risc major pentru ca noi nu suntem asigurati nici macar cu un sistem sanitar decent , nemaivorbind de celelalte aspecte mai putin grave.

A scris Adyn la 08/12/2017 - 09:27:50

Cei care vor sa-si ia doza, las sa o faca si sa taca (dar nu sa urle in gura mare, ca uite ce fape ieroice fac, draga dne). Dar cel mai bine e sa sa se arunce cu capul in fintina...
Nu mai incurajati prostia, ca ceea ce scrieti voi mai este citit si de alte persoane, iar in unele cazul si de copii nematurizati care se afla in crestere si primesc totul ca pe un adevar absolut.
Inchideti-va,deci, leoarbele!

A scris feynman la 08/12/2017 - 18:31:39

cei care încep cu cuvintele 'nu am încercat' , aici trebuie să se oprească. Mie îmi place să fie lucidă și nu-mi place ceea ce n-am nici cea mai mică idee ce ar fi să nu-mi placă, arată cât nonsens pot oamenii să creadă fără să realizeze că nu pot explica cauza.

ipotezele voastre au valoare nulă fără cercetări în domeniu.

dar nu pre ai la ce să te aștepți de la o națiune ca asta.
începând de la gays ș terminând cu tipul de muzică am observat că sunteți pietre.

sau doar al dracului de plictisitori, cu frica de a lăsa zona de confort și a se explora pe sine.

Cu toate astea cei care nu au încercat psihadelicele și au o atitudine atât de anti ar trebui onest să vadă cauza.
N-am să mă repet dar după cum se vede, astea-s doar vechi învățături care sunt luate ca și multe altele ca adevăr fără posibilitate de reconsiderare.

Una din cele mai tari teoriii ale evoluției creierului uman se bazează exact pe faptul că ciupercile și alte substanțe ce se găsesc în plante au influențat modul în care am ajuns să avem știință de realitatea care ne înconjoară.

Adyn, lumea nu are nevoie de tine.

Aici am să închei toată tema cu drogurile și o zi buna la toți.

A scris snoopyk! la 08/12/2017 - 22:07:25

Ai întrebat, ți s-a răspuns, nu ți-a plăcut, ai jignit și închis tema :)

Nu este nevoie să calc eu prin străchini, mă uit în jur cum calcă alții și mă mulțumesc cu experiența lor.
Eu cred că un om care are un țel în viață nu-și pierde timpul, banii și mai ales sănătatea cu fel de fel de prostii, asta face un om slab, ofticat pe soarta lui el umblă să caute alte realități, cică pentru a le explora. Mare brânză, parcă pentru asta trebuie psihonuștiucumacolo, du-te omule și te întinde pe-o saltea comodă cu ochii spre stele, uită-te încolo la infinit și visează exact ceea ce vrei tu, dă drumul imaginației să descrie cum e viața pe alte planete sau în realitățile paralele, ai o sumedenie de „lumi”, tu singur decizi unde-i limita. Și nu-i nici scump, nici complicat și cu atât mai mult dăunător, chiar aș putea spune că-i foarte util o asemenea călătorie spre alte lumi.

Pașe șă sănătati la tăț!

A scris after dark la 09/12/2017 - 16:28:02

Nu bre Feynman, nu este o chestie de educatie, ar fi culmea sa dau vina pe parinti ca nu m-au invatat de mica sa bag pe git cu prima ocazie LSD, coca, heroina si de toate celea in timp ce ascult Pink Floid, iti dai seama ca in acest caz specific primitiv esti tu, nu altii. Cum spuneam nu este o chestie de educatie, nici de natie primitiva, ci o chestie de PRINCIPIU, individuala...


A scris root la 09/12/2017 - 20:44:38

Feynman, dacă ar fi așa cum zici tu, ciupercile s-ar folosi pentru overclocking-ul creierilor savanților, s-ar crea niște „ThinkCenter”-e, unde oamenii deștepți ar primi full throtling și ar rezolva problemele planetei pământ, numai să nu uităm să-i radem pe cap, să le ungem chelia cu termopastă și să le atașăm niște radiatoare cu răcire lichidă, la cei mai rupți în genere le facem treponație, le punem 2 fitinguri și le fugărim prin craniu heliu lichid :)

A scris feynman la 10/12/2017 - 03:30:05

root citește despre microdosing cu LSD în Silicon Valley și o sî vezi cum oamenii rezolvă probleme majore cu ajutorul psihadelicelor.

ca să înțelegi termenul de overclocking folosit de mine în contextul dat e nevoie să fii sub influență.

plus la asta, drogul are efecte mult prea puternice, și e o chestie de luck, dispoziție și alți factori care îți permit să ai un ''trip'' favorabil. În multe cazuri poți avea experiența a ceva mult prea strașnic fără să vrei să te întorci.
Oricum e vorbă goală ce vorbesc acum. E ca și cum ți-aș descrie gustul unui fruct care nu are nunanțe asemănătoare cu ale altor.

A scris Anait la 10/12/2017 - 09:47:41

Root, nu regurgita propriile preconcepții fără măcar să faci un simplu google search. Te faci de râs.

Este științific demonstrată legătura între creșterea creativității și consumul de psihidelice.

În anii 50-60, oamenii de știință au făcut o mulțime de cercetări privind efectele benefice ale LSD-25, doar că toate investigațiile în această direcție au fost stopate după ce administrația lui Nixon a început ”războiul contra narcoticelor” în anii 70. Informațiile privind psihedelice au fist intenționat ascunse, iar însăși substanțele au fost supuse unei campanii de demonizare, astfel încât ”oamenii de rând să rămână de rând”.
Can LSD make you a billionaire?
https://www.youtube.com/watch?v=jz9yZFtRJjk

Microdosing: People who take LSD with breakfast - BBC News
https://www.youtube.com/watch?v=Hbkgr3ZR2yA

p.s. CNN și BBC - sunt cele mai mari rețele de noutăți din lume. Cred că nu vei zice că sursele citate nu sunt de încredere.

A scris after dark la 12/12/2017 - 09:45:20

Lasind polemica intr-o parte, care sunt senzatiile pina la urma? Cei care au incercat cum au decurs lucrurile?

A scris feynman la 12/12/2017 - 15:48:42

After dark. Orice descriere aș da ar fi mediocră. Poate fi înțeleasa doar de cei care deja au încercat. Am scris mai sus, nu e club drug. Cu toate astea imaginează-ți ca de când te-ai nascut ai privit lumea printr-o pelicu de aia aia care au oamenii îi baie , transparenta doar ca sa se vada silueta și nimic mai mult și descoperi într-o zi că odata ce o dai într-o parte oamenii au și nas urechi..

Nu pot explica mai mult, dar pot spune că orice nu ți-ai imagina acum , odata sub influență va fi mult peste așteptarile tale.

A scris Anait la 12/12/2017 - 18:18:08

After dark,


What Acid Feels Like
https://www.youtube.com/watch?v=XRV5NsyaRlU

California a început procesul de legalizare a consumului de ciuperci cu efect psihidelic.

:D

A scris Adyn la 14/12/2017 - 08:15:08

feynman, draga, revezi-ti discursurile. Nu trebuie sa te arenci cu capul in fintina ca sa stii exact ce-i asta.

A scris feynman la 14/12/2017 - 11:17:22

Băi Adyn tu ești retard?

1. Toate studdile arata c psihadelicele de felu ciupercilor DMT și LSd nu-s addictive

2. Nu au vreo dauna asupra corpului, sau minții.

Despre ce fântână vorbești. Nu intra în conversație dacă nu poți aduce argumente.

A scris kokster la 14/12/2017 - 18:18:57

asa, mergem toti sa cumparam lsd :-D

mi-au propus de multe ori diferite feluri de droguri, cocaina, anfitamina (sau cum se mai cheama) lsd... desigur ca am refuzat. nu vad sensul, si nu am nici o atragere de a incerca... cindva, vreo 7-8 ani in urma, am fumat iarba... nimic interesant, nimic bun... cei care imi propuneau, absolut toti, au spus ca e mai placut ca sexul :-) oricum, prefer sa fie sexul pe locul 1 ;-)

A scris Adyn la 21/12/2017 - 18:48:22

Feynman, narcomanule, eu n-am timp sa aberez ca tine pe net. Mai trag cu ochiul cate un pic, dar nu am posibilitate sa-mi intind clabucii pe unde nimeresc asa cum faci tu.
Ai gasit tema de discutie nu saga! Hai si-om promova narcomania. De ce nu?! Alcoolismul, prostia...
Draga, tu esti om pierdut. Nu cred ca vei gasi realizare in ceva, decat in drogurile tale.
Hai, noroc! Si mult succes in continuare!

A scris _Panika_ la 27/12/2017 - 14:33:50

doi nebuni... ce să mai adaugi aici ?

O femeie a răspuns:01/02/2018 - 11:28:27

au mirosit prea mult clei....

A scris after dark la 01/02/2018 - 20:18:50

Subiectul ăsta ar fi fost mult mai interesant dacă se discuta mai mult despre utilitatea legalizării drogurilor de către stat, sau despre efectele plăcute( pe alea nefaste le cunoaștem, foarte puțin). E ca și cum am vorbi despre Hitler, știm că a fost un criminal, dar asta nu ar trebui să ne împiedice să conversăm pe marginea acestui subiect, hmm nu știu dacă m-am făcut înțeleasă...
Ce vă tot mirați atîta de unul care a încercat o dată ( sau de mai multe ori) LSD, dar nu vă mirați de rata alcoolizaților care ne înconjoară? Vi se pare mai puțin grav? Mie Nu. Pînă și țigările le-aș include în acest black list...
Nu vreau să credeți că este un îndemn pentru a vă droga, dar a reuși să se discute despre orice fără Băi, Wăi, cred că ar fi un mare pas spre evoluție...

A scris Alexandra... la 05/02/2018 - 11:49:26

Ai nevoie de o bataie buna si la munca silnica, ca sa uiti de prostii........

A scris a_Lexus la 21/02/2018 - 07:51:59

Eu am mirosit benzina.
Experienta proasta.
Altele da.
Am concluzionat cu experienta, ca nu ajungi la bine.

A scris Anait la 24/02/2018 - 19:38:20

After dark,

știai că o singură ședință terapeutică în care se consumă o microdoză de mescalină poate radical schimba biochimia unui om care suferă ani îndelungați de alcoolism și de alte dependențe? și că, de fapt, substanțele cu efect psihedelic sunt folosite pentru a trata cu succes așa oameni?

Cei care se pronunță vehement contra acestor substanțe, uită că vorbesc din necunoștință de cauză. Ori nu s-au informat, ori rămân prizonieri unor preconcepții nefondate.

Nu sunt un apologet al substanțelor care pot fi clasificate ca având efect psihedelic, dar, conștientizez faptul că astfel de substanțe pot aduce multiple beneficii oamenilor. E păcat să nu le folosim mai ales că sunt eficiente și pot zdruncina din temelie credințele care ne țin prizonieri în viața asta, să ne descătușeze de suferințe și să ne ofere un nou start în viață.

Am fost martoră la o astfel de ”schimbare la față” a unui om pierdut, a unui „junkie”, cum le place americanilor să zică, a unui om care dormea sub pod și care trăia din cerșit. Acest om a avut norocul să întâlnească un om care l-a eliberat de povara sufletească care-l măcina ani la rândul, cu o singură doză de mescalină i-a modificat radical percepția asupra lumii, și, astfel, acest om a putut să pornească pe drumul lung spre ”vindecare” și să-și reclădească din nou viața.


Nu afirm că aceste substanțe sunt o panacee. Dar, sunt destul de potente, pentru a aduce schimbări transformatoare profunde. Din acest motiv, au fost blamate și stigmatizate de autorități. Nu e bine pentru ei ca mulțimea să fie ”eliberată” de sub jugul deprinderilor, dependențelor, credințelor limitative etc. Un om liber nu poate fi guvernat și nu este un consumator cuminte.A scris after dark la 25/02/2018 - 16:45:16

Anait, nu știam. Nu am fost suficient de curioasă încît să ma pun pe studiat, deși cîte ceva știu de pe ici-colo. Totuși, despre ce ședințe terapeutice vorbești exact? Cine le practică, care sunt țarile care au legalizat această practică? Din cîte am citit eu a fost dovedit științific inutilitatea mescalinei din punct de vedere medical, și apoi depinde dacă vorbești despre cea pură sau cea sintetică, modificată în laborator.
O altă nuanță pe care pare să o omiți intenționat, este cea a efectelor adverse, de exemplu o doza foarte mică de mescalină ar putea induce efectul binecunoscut de o profundă stare de introspecție (și paranoie), iar dacă ai măcar un pic de idei în psihologie iți poți da seama că acest fapt poate fi traumatizant, mai ales în cazul persoanelor cu disturbări psihologice, fragile emoțional și psihic, iar dacă în circumstanțe nefericite sunt singuri și nu au susținerea unei persoane lucide, uzul de substanțe psihodelice nu poate fi decît extrem de periculos.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!