Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Cat costa serviciile unui jurist in MD?

A scris celine, femeie, 22-25 ani (07/03/2018 - 11:33)

Salutare, Lume! As vrea sa stiu daca sunt juristi pe aici. Cat costa serviciile unui jurist la noi? Gen: consultatie pentru persoana fizica, referitor la patenta de intreprinzator, prestare de servicii peste hotare, facturi, etc...

Comentarii (4)

A scris _Panika_ la 20/03/2018 - 13:03:31

patenta de intreprinzator, prestare de servicii peste hotare, facturi, etc... - ce anume vreai să faci ? pe baza unei patente din RM, să prestezi servicii peste hotare ? nu prea am înțeles întrebarea....

A scris Alexandra... la 22/03/2018 - 10:42:18

te jupoaie juriștii, la noi..........caută prin recomandari.

A scris after dark la 23/03/2018 - 16:53:47

Celine, poți intra pe prolex.md, în afara faptului că vei găsi multă informație utilă, oferă și asistență juridică.
P.S. te poți informa singură citind legislația în domeniul comerțului, pentru a nu lua vreo țeapă prin eventualele oficii la care va trebui să apelezi. ;)

A scris _Panika_ la 28/03/2018 - 06:38:16

ou ou, ajunge atâtea sfaturi, voi de unde ați luat că este nevoie de jurist în cazul dat ?
Aici din câte văd absolut nu este necesară prezența juristului, dar al unui contabil cu practică de lucru bună, inclusiv care cunoaște cum stau lucrurile în țara în care se dorește de a presta servicii.
De aia și am pus întrebare de concretizare.
Din câte cunosc este foarte costisitor, de a presta servicii peste hotare pe o formă juridică sau autorizare al altui stat. M-am întâlnit cu asta când era necesar de format o companie de prestări servicii de construcție în germania cu acte RM. până la urmă am ajuns la concluzia că nu prea se merită. asta pentru construcție, dacă autorul va da detalii, posibil să o ajutăm și aici, fără, juriști care pur și simplu vor spune că nun cunosc ceea despre ce se vorbeste fiindcă nu cunosc legislatia statului pentru care urmează a fi prestate serviciile.
elimentar blin....

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!