Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Nicknamul cel de toate zilele

A scris after dark, femeie, 26-30 ani (28/04/2018 - 21:20)

Am o întrebare către admin și către publicul larg. Către admin: noi aici utilizatorii acestui site avem dreptul la identitate virtuală, văzînd că a apărut la orizont un user care a decis că trebuie să fie chemat after dark, aparent o simplă coincidență... Eu nu sunt Sherlock Holmes, dar mi se pare evident că este o provocație fără sens. Nu am chef să fac offtop și să fac polemică, vroiam doar să știu ce părere aveți despre asta și ce prevede regulamentul?
Către opiniști: voi cum ați reacționa dacă cineva ar folosi nicknamul vostru?
Mie mi se pare un abuz la originalitatea altuia, dacă spun identitate este prea mult, dar văzînd că am 10 ani de comfe pe opinii deși After dark nu este primul nickname m-am familiarizat cu numele, profilul și imaginea profilului meu.

Comentarii (16)

A scris nasea la 28/04/2018 - 22:29:23

Susțin. Nicknameurile duplicate creează confuzie și cred că ar fi just să fie blocat utilizatorul nou în acest caz particular.

A scris after_dark la 30/04/2018 - 18:41:25

Iti place sau nu , va trebui sa ma accepti

A scris after dark la 02/05/2018 - 10:36:36

Cred că mă enervam rău de tot, ba mai mult făceam și spume la gură dacă eram pe alt forum serios, dar nu în cazul ăsta nu, aici adminul blochează userii de calitate care luptă cu trolli, analfabeții și trăncălarii, lasă teren prosper pentru frustrați, așa ca tine, care se screm din răsputeri pentru a atrage atenția, cred că ți-o fi lipsind ceva doage. Cu bolnavii nu te enervezi, poți doar să le accepți soarta lor necăjită.

A scris Philopoemen la 02/05/2018 - 16:01:01

Și cine este "user de calitate" și cine este nu de calitate?

@after dark: utilizatorul @after_dark a lăsat un singur comentariu neutru la un articol vechi de câțiva ani, după ce imediat ai sărit cu acuzații și injurii.
Sau cronologia evenimentelor este alta?

A scris after dark la 02/05/2018 - 20:03:57

Philopoemen, în Termenii și condiții de utilizare a opinii.md, la secțiunea Contul și Parola este scris așa: "În formularul de înscriere ți se va cere un nume de cont. Avem dreptul să refuzăm orice denumire de cont care:
- poate crea confuzie"
Întrebarea mea este la ce fel de confuzie v-ați referit??? Sau este doar un mod să vă apărați pielea voastră, că de cea a utilizatorilor vă doare'n cot?
Ș-apoi un alt detaliu este faptul că dă eroare dacă alegi un nume de utilizator deja existent. Ok să spunem că o liniuță schimbă tot iar @after_dark nu are mai nimic în comun cu @after dark. Mda asta chiar schimbă tot, nimic confuzie...
Am sărit cu înjurii și acuzații? Despre ce vorbești, i-am dat doar un bun venit așa cum se aștepta probabil, am fost chiar corectă că am atenționat să nu facem offtop. Eu știu să fac o discuție fără să urluu, e problema altora dacă se simt cu musca pe căciulă.

P.S. Cît ține de calitate mă refer la userii actuali, cît și cei care au fost blocați, cei care au știut să facă critică, deși acidă, dură, excesivă era critică de calitate și nu troll de doi bani.

A scris nasea la 02/05/2018 - 21:51:52

Philopoemen - totuși, nu cred că aprecierea personalitatății și comportamentului fiecărui utilizator în parte ar trebui să influențeze această decizie în cazul dat, e prea subiectiv.

Doi utilizatori cu nume atât de similar creează confuzie. Consider că ar fi firesc să fie rugat utilizatorul care s-a înregistrat mai recent să-și creeze un alt cont cu nume original, care să nu se asemene atât de mult cu numele utilizatorilor activi. Iar contul curent să fie blocat pentru a evita neînțelegeri pe viitor.

Utilizatorii care au istorie pe opinii.md tind să țină mult la identitatea lor - după mii de comentarii, deja ne cunoaștem cât de cât între noi, și cam ce preferințe și viziuni avem.

De aceea, poate fi extrem de frustrant când apare un alt utilizator care, într-un fel, îți fură identitatea și comentează într-un mod complet străin ție.

Nu aplaud nici eu reacția after dark (cu atacuri la persoană și revoltă excesivă), dar admit că e părerea mea subiectivă și e ușor să judec dintr-o parte, când nu sunt afectată direct.

Salut utilizatorii noi și mi-ar plăcea să citesc aici puncte noi de vedere, de aceea m-aș bucura să văd utilizatorul nou after_dark reîncarnat cu alt nickname.

A scris Adyn la 03/05/2018 - 09:14:05

Mai, da ce probleme serioase au unii...!

A scris after dark la 03/05/2018 - 12:01:58

Adyn, de dragul rigorii pînă în pînzele albe :)
Nasea, mulțumesc pentru susținere. Regula bunului simț funcționează pînă la un anumit nivel. Nu înțeleg de ce unii vă scuipă în ochi iar voi spuneți că burează...

A scris Adyn la 03/05/2018 - 13:35:47

After dark, pina în pânzele albe mergi dacă vrei să obții o slujbă, o consultație la un medic mai bun, o viață mai ușoară pentru tine sau o persoană apropiată...
Astea descrise de tine sunt doar fleacuri.

A scris after dark la 03/05/2018 - 14:15:10

Adyn, nu ai prins ironia... Paradoxal este faptul că tu irosești timp făcînd această conversație exact la fel cum o fac eu cu un alt user explicînd o altă idee. Ș-apoi tu pe opinii ești trollul nr. 1, ce tre să-ți explic eu ție cu ce am eu chef să-mi pierd timpul. Citindu-ți comentariile de la articolul Georgetei îmi piere pofta de a mai discuta cu tine.

A scris Adyn la 03/05/2018 - 17:16:06

Eu ma axez pe subiecte mai acide, mult mai acide. Sau, pur și simplu, mă relaxez aruncând cate "o privire" pe aici. Depinde de dispoziție.

A scris _Panika_ la 04/05/2018 - 06:15:19

și care e diferența atnuci ?
de ex pentru mine sau pentru alții poate fi Fleac tot ce e acid pentru tine Adyn..

A scris snoopyk! la 04/05/2018 - 07:04:12

Dacă-mi fac eu un cont pe opinii Adyn_ și încep a povesti despre viața mea de botezător de râme sau șlefuitor de șerpi, o să fie suficient de acid? Oamenii deștepți se stăruie să prevină din timp astfel de chestii, de aia și a reacționat astfel After Dark.

A scris Adyn la 05/05/2018 - 19:15:29

Prea tare dați voi atenție la fleacuri. Pentru mine e acid un accident, o despărțire, o boala incurabilă. Politica, mama mă-sii, tot, că tare mai doare...

A scris freedom la 15/05/2018 - 09:33:02

Le este afectata personalitatea celor care sunt mai mult in spatiul virtual, nu sunt deranjat de faptul ca poate sa mai fie cineva cu acelas nume.acest nikname nu are nici o legatura cu nimic, nici nu-mi amintesc de ce am ales freedom..

A scris after_dark la 15/05/2018 - 17:20:14

Nu mai stiu cum sa ti explic ca sa ajunga si la tine , caci ma ataci pe nedrept si asta nu te avantajeaza.

A fost o simpla coincidenta , care m a uimit si pe mine, nici un fel de provocare sau chestii de genul.

Da ce da din tine, spune multe ;)))

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!