Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Cum e sa fii amanta?

A scris o femeie (11/09/2018 - 11:51)

Am intrat în acest rol de curind, si mi-i groaza numai la gîndul ce fac.....
Sunt o femeie divorțată, dar de curind fara sa imi dau seaama m-a luat valul alături de un barbat insurat....Shoook! Nici nu știu cum sa ma comport fața de el,pe care il credeam un bun familist, cum sa accept asa situație, cum sa depășesc remușcările și sentimentul asta de umilință și lipsa de atenție...
Cum e sa fii amanta? Cum se comporta o amanta?....
Ce sa fac sa nu mai cad tentației ?

Comentarii (6)

A scris after dark la 13/09/2018 - 16:34:09

Vai de mine, am rămas doborîtă de greutatea textului. Cînd opinii.md este pe moarte mai apare cîte un mic samaritean și-l apropie și mai mult de inevitabilul sfîrșit..
În rest mă abțin să comentez, că doar nu poți vorbi cu una care și-o trage cu unul însurat dar în acelaşi timp se preocupă de imoralitatea gestului, cică "íl ştiam un bun familist" .

Go fuck yourself (ajută)

A scris skorpion la 13/09/2018 - 19:10:32

Noi nu stim....Tu sa ne spui cum e....

Sa ne mai spui cum e sa fii flocaita de nevasta...si data cu piciorul de el si de tot neamul....Cum e atunci cind parintii tai afla...Cum se vor simti?.....Cum apoi le vei explica copiilor tai despre statutul care te va consacra pe viata....Interesant...Gindeste ce va fi cu tine si cum te va afecta situatia de azi peste 10 ani.

O femeie a răspuns:18/09/2018 - 07:09:54

Totul e doar in conştiinţa noastră. Cu timpul te vei obişnui şi îţi vei forma comportamentul care îţi va face situaţia comodă. Sau nu te vei obişnui şi te vei marita peste un timp cu un alt bun familist şi vei fi fericită. Deşi fericire nu există decât periodic şi la preţ de aur. Apropo sunt de mai mulţi ani divorţată se crează impresia că buni familişti nu există. Aşa sunt bărbaţii, doar acceptă situaţia şi întoarce-o în folosul tău.

A scris Silencer la 20/09/2018 - 18:22:08

Ah Opinii... It never changes :D

A scris Soricel la 21/09/2018 - 08:20:35

Daca ai stiut ca are familie de ce lai acceptat ? Cred ca mai mult pentru sex . La ceva mai mult nu cred ca sperai . Atunci pentru asa scop dece nu ai gasit vriun burlac si era bine la toti .Caci de acestia poti gasi o gramada .

A scris wallis_simpson la 30/09/2018 - 21:51:22

Cum e sa fii amanta? Cum se comporta o amanta?....
Ce sa fac sa nu mai cad tentației ?

Nu pot lovi gandul? Tu vrei ori.... nu vrei? (Sa fii amanta ) nu inteleg?! Cum sa depasesc umilinta... atentie,, ai 1000 de ganduri, mai la concret
Una ce pot sa zic gandeste'te la copii lui si lasal in pace el dealde tine va mai gasi! ....daca ptru tine asa e de e important opinii. md

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!