Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Caut partener(ă) pentru ieșiri culturale și nu numai

A scris Nazura, femeie, 26-30 ani (21/10/2018 - 18:09)

Salut, opiniști. Țin minte că pe aici se aduna lume bună pe placul meu de aceea îndrăznesc să dau în căutare o persoană anume printre voi. Gândiți-vă de două ori înainte să mă judecați prea dur.
Acesta nu este un mesaj matrimonial.

Sunt în situația asta penibilă când toate prietenele au fie iubiți, fie deja bebe de care nu se pot dezlipi și mai toate încercările mele de a le scoate la alt eveniment înafară de pizza și zile de naștere eșuează. Nu le condamn, să fie clar. Am ajuns la aproape de 30 ani când mi se întâmplă să iau două bilete la concertul lui Doga și să nu mai ajung deloc la concert pentru că nu găsesc pe cineva doritor să mă însoțească sau să cumpăr două bilete la teatru și să merg de una singură. De vreo două luni s-au deschis stagiunile la teatre și eu încă nu am fost la nicio piesă, Doga a mai făcut O seară în parc de la care am lipsit, vara a fost plină de festivaluri la care nu am ajuns.
M-am săturat să pierd spectacole, concerte, festivaluri pentru că e patetic să merg singură și mi-aș dori să găsesc o persoană, de preferat fată, care e în aceeași situație și ar vrea să câștige un +1 gata să o însoțească din când în când la o ieșire distractiv-social-culturală. Nu sunt prea sociabilă și nu-s de gașcă și mi-e greu să fac cunoștințe noi de aceea, vă rog, dacă este printre voi o astfel de persoană aștept în privat un mesaj.
Promit că nu sunt nici psihopată, nici tocilară, nici obsedată.

Comentarii (6)

A scris nasea la 25/10/2018 - 09:53:15

Interesantă postare. :) Păcat de concertul lui Doga...

Totuși, de ce consideri patetic să mergi singură la spectacole, concerte, festivaluri?

A scris Nazura la 25/10/2018 - 12:55:10

nasea, patetic/jenant/demn de milă. E jenant pentru că după eveniment s-ar cere un schimb de păreri, de comentat preferințe și impresii pe care fiind singură le pot împărtăși doar în gând. Rezultatul e că rămân cu gustul amar că am trăit emoții pe care cel care nu a fost la spectacol nu le poate înțelege.
Ei bine, în general asta nu e cea mai mare tragedie, dar știi că în mulțime e cel mai ușor să te simți singur.

A scris nasea la 25/10/2018 - 18:18:06

Înțeleg, oamenii tind să se simtă mai fericiți când au cu cine împărtăși fericirea, emoțiile, momentele frumoase. :)

Totuși, nu cred că e jenant sau demn de milă să mergi singură la astfel de evenimente. E bine uneori să te scoți la un "date" cu tine însăți, să savurezi activitatea distractiv-culturală fără a simți presiunea de a socializa.

A scris _Panika_ la 30/10/2018 - 07:35:49

Încearcă să găsești pe cineva printre colegii de servici...

A scris Silencer la 13/11/2018 - 18:39:21

Eu te'nteleg... Au plecat si ai mei toti, eu sunt un om greu de inteles iar lumea cateodata nu poate intelege ce naiba'i cu mine :) Vreau sa ies si eu pe timp de ploaie/viscol/furtuna, dar nu se gaseste nici un nebun(a) :D

Nush de ce promiti tu la urma, cred ca era mai interesant daca erai psihopată, tocilara si obsedata.

A scris Nazura la 14/11/2018 - 20:25:07

Silencer, nu-mi pune la îndoială integritatea mintală pentru că eu știu că nu-s nebună. Numai că se vede că nu sunt toți de aceeași părere.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!