Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Munca în rețeaua Unite

A scris Thina, femeie, 22-25 ani (09/11/2018 - 06:57)

Salutare!
Dispune cineva de așa informație cum e munca la Unite? Ce salarii oferă, condiții de muncă, oportunități de avansare sau alt tip de oportunități... Care sunt plusurile și minusurile activității de acest tip. Dacă există cineva din interior să-mi spună, aș fi tare recunoscătoare. Uneori problemele nicidecum nu pot fi văzute din exterior. Dar, în general, orice informație e binevenită.
Zi bună să aveți!

Comentarii (2)

A scris _Panika_ la 09/11/2018 - 14:14:11

mergi la un interviu, si vezi ce propun și pune toate întrebările care te interesează, asta e normal și logic.
din interior aici cred că numai vor lăuda sau dacă va spune de bine sau rău tu nu știi cine comentează un anagajat bun sau rău cu rezultat sau fără cu avansare sau nu supărat sau nu, nu cred că ți-ar spune ambele părți ale medaliei. ce ține de salarii la fel, la interviu vei negocia, e știut că salariile se discută și depind de ce le oferi tu ce experiență ai, ce poziție șamd...
deci cred că aici sau la general pe net posibil vei primi ceva comentarii dar ele nu vor fi relevante și nu vei înțelege nici o noimă din ele.

A scris Silencer la 13/11/2018 - 18:43:44

Parerile cunoscutilor care au lucrat acolo nu erau bune de loc. Sefi cu mentalitate invechita, salarii nu prea mari, nimic care sa impresioneze.

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!