Autorii care vor publica "întrebări" cu temele de acasa de la liceu/universitate vor fi blocaţi definitiv.

Nu ma simt satisfacuta!

A scris buburububu, femeie, 22-25 ani (09/03/2008 - 10:22)

~80% din femei nu sint satisfacute. Cum credeti care e cauza?

Se poate face ceva ca femeia sa se simta mai bine, sa nu considerea sexul ca o datorie sau ca pe cava scirbos?

Adaugă vot

 Barbatul e de vina
 Starea psihica(complexe, traume etc.)
 Femeia (nu face nimic pt a fi fericita)
 Imprejurarule (nu se simta relaxata)
 Anorgasmia, frigiditatea e innascuta

Rezultatele sondajului (156 voturi)

Rezultatele sondajului

Comentarii (17)

A scris Philopoemen la 09/03/2008 - 10:36:48

Bună întrebare.
Nu cred că este cazul de dat vina pe bărbat, cu toate că în unele cazuri el este de vină.

Eu cred însă că, multe femei rămân nesatisfăcute din cauza stării sale psihice şi a unor prejudecăţi. Dacă doreşte ceva anume în timpul actului sexual, nu trebuie să tacă şi să gândească că: "Eeei, da' ce o să creadă el? Da' ce o să spună? Eu sunt prea educată...". E o prostie. Dacă deja s-a ajuns unde s-a ajuns - nu mai există "educată" sau "ruşine". Fă aşa ca să fie la toţi bine, ţie în primul rând. Bărbaţii în marea majoritate a cazurilor se gândesc la ceea cum lor să le fie bine în primul rând, de ce să nu gândiţi la fel şi voi? Atunci nu vei simţi acea "datorie".

În câteva cuvinte: lipsa dialogului este o cauză primară.

A scris buburububu la 09/03/2008 - 10:59:05

Sint de acord cu tine, dar exista totusi o MARE problema: cum sa facem ca femeia si barbatul sa discute, sa aiba incredere. Multi oameni nu au aceasta traditie care ar trebui sa fie in orice cuplu. Ajung la 20ani de casnicie si nici macar nu stiu care e culoarea preferata a celuilalt. De unda sa vina discutii intime?

Femeile poate si sint predispuse oricand sa discute, insa barbatii socot un pericol personal sa se deschida(ei doar trebuie sa fie cei puternici). Cum poti sa-l informeyi pe barbat de preferinte fara a-i leza barbatia/orgoliul?

A scris Philopoemen la 09/03/2008 - 11:28:23

Păi iarăşi ajungem la tema "bărbat -versus- femeie". Cine e mai predispus, cine e mai bun, etc. etc.

Eu ca bărbat pot spune că mai des femeia este cea care inhibă o discuţie intimă, cea care se ruşinează şi mai bine tace decât să vorbească. Deci totul variază de la caz la caz.

Nu văd cum o discuţie intimă va răni orgoliul unui bărbat... Poate el nu-ţi va povesti cum la 6 ani a căzut şi a plâns, aşa chestii lasă să rămână în trecut, dar discuţiile sincere nu văd de ce ar fi o problemă.

A scris anteta la 09/03/2008 - 11:38:16

eu as spune ca femeia care vrea sa fie satisfacuta, da friu liber imaginatiei.
femeia care vrea pasiune, care vrea iubire ferbinte, cocole, mingieri, s. a. m. d. mai intii de toate, trebuie sa emane ea asa energie. (chiar daca barbatul e incapace) orce femeie e senzuala in felul sau,si daca vrea satisfacere, totul e in miinele ei, poate sa-si manevreze partenerul dupa placul ei.
cit despre cuplurile care au 20 ani ce casnicie, poare ca ai dreptate. Ceia ce nu cred despre generatia noua, vazind asa dezvoltare radicala a lumii in general.

A scris buburububu la 09/03/2008 - 11:48:56

Philopoemen, nu am dorit sa cintaresc valoarea unui sau altui sex, ci cit de observatiile mele proprii am remarcat ca barbatii nu prea sufera cind ii corectezi.Poate e greseala femeii cum o spune?

A scris Philopoemen la 09/03/2008 - 11:54:04

Eu personal mă simt bine atunci când şi partenera se simte bine. Deci ea când îmi spune ce-i place, eu nu am de ce să mă supăr, chiar mă bucur.

A scris Anubis la 09/03/2008 - 12:17:53

am votat impotriva barbatilor, scuze fratilor, da de cate ori va aud - nu faceti ceea ce tre, shi cand tre... trupul femeii este ca o vioara - unde o atingi - canta, si este foarte usor sa inveti a canta la ea... numai sa vrei...

dar as mai fi votat si pentru starea psihica - educatia primita de parinti este cel mai des incorecta... ce pacat

A scris buburububu la 09/03/2008 - 12:30:17

Iată o anecdotă amuzantă despre vagin. E scoasă din Femeia: geografie intimă de Nathalie Angier

Clitorisul are un scop nobil. Este singurul organ al corpului conceput numai pentru plăcere. Clitorisul e pur şi simplu un ghem de nervi, mai precis e format din 8 000 de fibre nervoase. Concentrarea de fibre nervoase e mai mare decît oriunde altundeva în corpul femeii sau al bărbatului, inclusiv în vîrfurile degetelor, buze şi limbă, şi e de două...două...DOUĂ...ori mai mare decît în penis. Cine are nevoie de puşcă, dacă are o mitralieră?

Ce spuneti?

A scris anteta la 09/03/2008 - 14:39:28

pacat ca unora li-e indiferent: pusca sau mitraliera:))
principalul razboi!

A scris kobra la 09/03/2008 - 16:07:45

Nu mă interesează care este cauza. Ceea ce mă deranjează cel mai mult este că întotdeauna se face aluzie la faptul că bărbatul nu a satisfăcut-o. Şi-au pus vreodată femeile întrebarea dacă bărbaţii sunt satisfăcuţi în totalitate, chiar dacă au orgasm?! O fi orgasmul punctul culminant, dar nu la asta se rezumă toată satisfacţia ci la întregul "dans".

Ori el nu este super talentat ori ea este frigidă şi greu de satisfăcut. Dacă nu sunt satisfăcute să se satisfacă singure, că sunt tot felul de metode. Şi pân la urmă mare treabă. Sunt şi alte plăceri şi satisfacţii în viaţă, nu doar "călăritul".

O femeie a răspuns:09/03/2008 - 16:17:47

exista totusi arta sexului pe care ne grabim s-o descoperim singuri, dar care ynseamna mult mai mult...exista tantra...la noi ink nu sunt oameni care ar putea explika asta mai detaliat, dar este literatura.
consider ca tre' ceva pregatire si imaginatie, partenerii tre sa se cunoasca ff bine. sexul este cea mai complexa arta pe care o detine omul.
p.s.
nu exista femeie frigida, exista barbati care nu stiu sa-si multumeasca partenera.

A scris buburububu la 09/03/2008 - 16:23:22

draga cobra, te comporti de parca ai fi fost lezat de intrebarea mea. e doar un sondaj. Insa, desigur ambii tre sa lucreze

A scris kobra la 09/03/2008 - 16:55:15

Draga Bubu...kobra se scrie cu "K". Diferenta însă între nick-ul meu şi al tău e că al meu întotdeauna se citeşte până la capăt, dar pe al tău până ajung să-l rostesc mi se face somn. Nu mă simt lezat de întrebarea ta, dar mă nemulţumeşte faptul cum se pune problema: Femeia nesatisfăcută! Femeia e vesnic nesătulă!

Femei în lumea asta
Am întâlnit destule
Mai grase şi mai slabe
Dar veşnic nesătule.

A scris buburububu la 09/03/2008 - 18:03:44

Kobra, ma faci sa rid, de ce mergi la atacuri??? da nickul meu e hazliu, dar imi place, si mai usor se pronunta decit se scrie. in plus, al tau e tot cu 'principii' de tip K.

dar sa lasam de o parte, nu vreau sa ofensez pe nimeni, e un domen public, nu?

cit despre sentinta "femei nesatule", cred ca ai dreptate, femeile intotdeauna au fost suparate/nesatifacute/nemultumite cu ceva. asa e firea noastra :)

A scris kobra la 10/03/2008 - 13:26:20

Nu am facut atac la persoana ci atac la idee, ideea despre a-ti pune acest nume...ma rog fiecare isi alege ce nick vrea el, dar exista anumite reguli care il face mai usor de memorizat. Sicer sa fiu pe al tau nu l-am memorizat inca. Cat despre ras, este o modalitate de aparare. Te inteleg.

A scris Serjant la 10/03/2008 - 18:37:07

poate ca femeile nu prea sint hotarite si nici nu stiu ce asteapta ele de la barbat sau de la dragoste (partida de amor)...ce inseamna nesatisfacuta???

...ar fi bine inainte de partida de amor femeii sa ii vie asa gind : aha amush il fac praf precum ma va face si el, vecinii o sa fuga de acasa, vom fi doar noi 2 in univers si lumea va fi a mea, voi fi in al noulea cer... iuuuuuubi!!!!!!!! unde esti???? inhata-ma...inebuneste-ma......si nu va mai ginditi: uff iarasi sex putred, fara culori vii (nu va programati asa)

A scris delit la 14/04/2008 - 09:34:19

ambii sunt de vina:

el ca nul da capu so duca pe ea la orgazm
ea ca no da capu sa obtina de la barbat ceea ce ar duceo la orgazm

dupa cum a spus cazanova: nu exista femei 'reci' exista barbati 'incapabili'

:))))

Pentru a lăsa comentarii este nevoie să te autentifici. Nu ai cont? Deschide unul!